petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava, prognoze i izostanci (Petak 04.11.)

Kao i svake sezone u našem Premium delu imamo i Francusku Ligu 1, trudićemo se da kroz dobre analize dođemo do što većeg procenta pogodaka. Ukoliko želite da čitate Premium članke, dobijate informacije i predloge, pretplatite se na naš PREMIUM sektor, više informacija na [email protected]


21:00 Lens – Troa

I dalje jedan od klubova koji igra jako dobro ove sezone iznad svih očekivanja Lens, zauzima visoko 4.mestu sa 6 pobede, 3 remija i 3 porazoa uz gol razliku 21:14. Definitivno su popravili učinak na domaćem terenu posle dve vezane pobede i sada imaju 3 pobede, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 11:6. U prošlom kolu poraz na teškom gostovanju u Lionu 2:1, a pre toga odličan meč kod kuće protiv Meca i dominantna pobeda 4:1.

Izostanci: prvi golman Leca (12/0/0), defanzivac D.Machado (11/0/0 – 4 kao starter)

Ekipa Troa odlično takođe igra sezonu, iako su im mnogi predviđali selidbu u niži rang, trenutno su na 14.mestu sa 3 pobede, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 13:17. Na gostovanjima su trenutno sedmi tim lige, sa 2 pobede, 1 remijem i 3 poraza uz gol razliku 6:9. Vezali su tri odlična meča, pobeda protiv Nice 1:0 i Remsa 2:1, uz remi u prošlom kolu 2:2 sa Renom. Jako dobar tim su sastavili u ovom klubu, veznjaka Čavalerin, potom napadači Mama Balde i Rodriges reprezentativci i glavni igrači svoji selekcija, nosioci su igre ovog tima.

Izostanci: Izostaće treći sterelac tima, napadač Y. Touzghar (10/2/0), veznjak Dingome (6/1/2)


Mišljenje i predlog za klađenje: Iako je Lens postavljen kao izraziti favorit ne očekujemo da imaju lak zadatak danas, Troa može da bude vrlo opasan iz kontranapada, ali se slažemo sa ocenom da veće šanse na domaćem terenu ima Lens, ipak opredeljujemo se za golove i to igru u kombinaciji 1P0-1&2P1+ (u prvom poluvremenu od 0 do 1 gol i najmanje 1 gol u drugom delu igre) po kvoti 1,78. Na svih šest mečeva Lensa na domaćem terenu i Troa u gostima padao je najmanje jedan gol u drugom delu igre.

4:0 (3:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje