utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Nant – Monako (najava, prognoza i izostanci igrača)

Danas predlog jedinog meča iz Francuske lige 1, predlog kvote 1,70.


Nova sezona Francuske lige, deluje dosta neizvensnija nego neke prethodne po uvodu, a mi ćemo kroz Premium članke pokušati da pronađemo najbolje tipove za naše Premium pratioce, ali i da vas informišemo o važnim izostancima koji će vam pomoći prilikom klađenja.


Ekipa Nanta prošle godine se jedva spasla ispadanja iz lige, a već duži niz godina igraju dosta slabo i pitanje je kada će im sreća okrenuti leđa i kada će se naći u ligi 2. U prva dva kola porazi od Tuluza na domaćem terenu 1:2 i u gostima od Lila 2:0. Ono što je primetno jeste činjenica da ekipa gubi kontinuitet igre kako meč odmiče, u prvom susretu su vodili protiv Tuluza, da bi potom u drugom poluvremenu dozvolili dva gola i bili poraženi u nadonkadi vremena, a potom i u drugom meču protiv Lila, gde su uspli da igraju 0:0 do 66.minuta kada su dozvolili rivalu da pobede, a potom postigne i gol sa igračem manje na terenu. Ono što će im biti hendikep jeste svakako izostanak golmana Lafonta koji je slomio rebro, a neće biti ni defanzivca Fabien Centonze, kao i napadač Ignatius Ganago

Mogući sastav Nanta: Deschamps; Pierre-Gabriel, Castelletto, Pallois; Coco, Chirivella, Augusto, Merlin; Mollet, Simon; Mohamed

Monako sa druge strane igra napadački i jako dobro na startu sezone, iz dva meča imaju maksimalan učinak od dve pobede i to 2:4 pobeda protiv Cleremonta u gostima, uz 3:0 pobedu nad Strazburom na domaćem terenu, japanac Minamino deluje jako dobro na startu sezone, uz francuskog reprezentativca Ben Yeddera. Za ovaj meč nema od početka seozne nedostupnih defanzivaca Salisua i Aguilara, veznjaka E.Diopa i Ben Seghira, kao i drugog strelca prošle godine Emboloa, a od igrača koji su igrali u prva dva meča fali samo veznjak Akliouche (2u/1g).

Mogući sastav Monaka: Kohn; Singo, Zakaria, Magassa; Vanderson, Fofana, Camara, Henrique; Minamino, Golovin; Ben-Yedder

Od 2017-e godine Nant na svom terenu nije savladao Monako, odigrali su 3 puta nerešeno uz 3 pobede Monaka.

Mišljenje urednika: Domaći tim će se definitivno i ove godine boriti za opstanak, gosti igraju napadački, otvoreno i na gol više što svakako Nantu ne odgovara, pre svega jer su do sada postigli samo 1 gol, Tuluz i Lil su im davali po dva gola, pa ne vidimo ni jedan razlikog da to ne uradi i Monako, a igra G2+ plaća se kvotom 1,73.

Zanimljiv podatak je i da je na prethodnih 5 međusobnih mečeva u prvih 30 minuta meča viđen prosek od 1,6 gola, pa možda nije loše pokušati ni sa igrom – gol u prvih 30 minuta po kvoti 1,70.

1:0 u 5.minutu

3:2 u 59.minutu 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje