nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: FUDBAL – Predlog za klađenje – 4. April

Članak otvarati do 18:00


Startuje norveško prvenstvo, tačnije prva i druga liga. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Fredrikštad i Stjordals Blink.

Kladionice su za favorita postavile Fredrikštad sa kvotom 1,50 i mi se sa tom postavkom apsolutno slažemo.

Iako je tek start sezone mi smo gotovo uvereni u pobedu domaćina i to ubedljivu. Fredrikštad je prošle sezone kao novajlija igrao u drugoj ligi i stigao do plej ofa u kojem ga je izbacio Kfum Oslo. Sezona je bila savršena, a prema onome što su uradili u međusezoni izgleda da pucaju na visoko i ove sezone.

Što se tiče Stjordalsa to je tim koji je prošle sezone bio glavni tim iz ove lige u našoj statističkoj rubrici. Ko čita tu rubriku zna o čemu pričamo. To je tim koji nema odbrani i koji se jedva spasao kroz baraž. Ove sezone će biti glavni kandidati za ispadanje, a to potvrđuje i slabašni tim koji su mnogi igrači napustili. Naime, Stjordals je ostao bez Lasse Bransdala, Frank Stoplea, Runar Haugea, Chupralla i Hastadkleva. Ovi igrači su bili nosioci u ovom timu i bez njih mi ne znamo na šta će oni da liče.

Kao što smo već rekli pobeda Fredrikštada je po nama neupitna, ali se plaća malom kvotom za singl. Zato smo primorani da se oprobamo sa opcijom 1 i tim1 2+

Predlog za klađenje: 1 i tim12+ 1,65 
Sigurnija opcija : Čista pobeda Fredrikštada 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje