četvrtak, 25. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez barem šestorice danas, u pitanju su mahom štoperi!

Domaćin će dočekati gosta koji će biti nekompletan danas, a uz sve to, domaći tim je u zaista lepoj seriji na svom stadionu, gde u poslednje vreme beleži velik broj pobeda. Treba napomenuti da zasigurno neće nastupiti tri štopera, a četvrti je upitni. Velik problem za Fođu, ako posmatrate zadnju liniju terena. Hoće li do iste uspeti da dođe i protiv oslabljenog gosta? Utakmica se igra danas od 15 časova po našem vremenu.


U pitanju je 28. kolo italijanske „Serie B“ gde će se od 15 časova po našem vremenu sastati Leće i Fođa. Stanje na tabeli je takvo da se Leće nalazi na 6. mestu uz skor 11-8-6, gol razliku 41:35 i ima 41 osvojen bod, dok se gost nalazi na 14. mestu uz skor 7-11-8, gol razliku 34:38 i ima 26 osvojenih bodova, a da nije bilo odluke federacije, Fođa bi imala 6 bodova više, te bi zauzimala 12. mesto. Ipak, Fođa ima utakmicu više od Lećea u ovom trenutku.

Trenutno stanje na tabeli.

Pored izostanaka, forma je uticala na to da ovaj meč izdvojimo od ostalih danas. Leće na svom stadionu igra i više nego dobro, dok Fođa na strani igra katastrofalno u poslednje vreme. Uzeli smo u obzir poslednjih 10 utakmica obe ekipe, tj. Lećea na svom stadionu, a Fođe na strani.

Poslednjih 10 utakmica Lećea na domaćem terenu.
Poslednjih 10 utakmica Fođe na strani.

Kao što možete da vidite i sami, Leće na svom terenu beleži solidne rezultate, a Fođa na strani itekako loše. Treba istaći da ima samo jednu pobedu na poslednjih 10 gostujućih utakmica.

Kada je reč o izostancima, za Leće neće igrati Manuel Scavone (18n/2g/0a, centralni vezni), Simone Palombi (22n/9g/1a, centarfor, drugi strelac ekipe) i Cesare Bovo (8n/0g/1a, centralni bek). Međutim, gost će biti znatno oslabljeniji danas. Za Fođu danas neće igrati Gianmarco Ingrosso (3n/0g/0a, centralni bek), Francesco Deli (18n/4g/2a, centralni vezni), Cristian Galano (18n/2g/1a, desno krilo), Alberto Gerbo (17n/3g/1a, centralni vezni), Luca Martinelli (24n/0g/0a, centralni bek), Michele Camporese (11n/2g/0a, centralni bek) i možda Denis Tonucci (15n/2g/0a, centralni bek, upitan).

Kada se sve informacije uzmu u obzir, rekli bismo da je Leće ovde favorit, te da bi mogao do pozitivnog rezultata danas.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Interesantan predlog jeste tip „P/K1“ koji se plaća kvotom 1.60 danas, a odnosi se na to da će Leće na poluvremenu slaviti, ili će odneti sva tri boda na kraju utakmice. Šta vi mislite o ovom susretu?

1:0


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje