utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost dolazi sa samo 16 igrača zbog korona virusa

U okviru drugog kola Lige Šampiona Klub Briž će dočekati ekipu Lacija.

Klub Briž je u prvom kolu ostvario jednu veoma bitnu pobedu na gostovanju u Rusiji Zenitu. Sada će pokušati to isto da učine i na svom terenu i tako naprave krupne korake ka plasmanu u narednu fazu.

Njihov protivnik,ekipa Lacija je takođe slavila u prvom kolu,ali na domaćem terenu protiv Borusije Dortmund. Oni su tom pobedom prekinuli seriju loših rezultata na svim frontovima, a za vikend su slavili i u ligi protiv Bolonje.

E sad ono bitno. Simone Inzagi ima ogromnih problema pred ovaj meč. Naime pre par dana na treningu je na raspolaganju imao samo 9 igrača. Situacija se malo popravila,ali još uvek nedovoljno. Lacio je u Belgiju otputovao sa samo 16 igrača.  Da je situacija dosta loša potvridio je i sam Simone Inzagi na jučerašnjoj konferenciji za novinare. On je izjavio: „S obzirom na situaciju imamo nekolicinu igrača koji su ostali u Rimu. U Belgiji ću imati na raspolaganju 16 igrača. Klub će danas izdati saopštenje“  U Italiji su,što zbog povreda,što zbog korone ostali sledeći igrači : Imobile,Luis Alberto,Lazzari,Anderson,Pereirra,Radu,Lulić,Leiva,Kataldi,Stahoša,Arimini. 

Dakle, trenutno je čak 11 igrača van tima , a čekaju se rezultati testova za još igrača.

Sigurno da će to biti velika prednost za Klub Briž pa treba probati sa njihovom pobedom.

Tip: 1 @ 2.05

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje