petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost u velikim problemima, pitanje kako će završiti sezonu

Za danas smo spremili i jedan Bet info tip za vas. Reč je o meču Ruskog šampionata između ekipa Rubina i Krasnodara.

15:30h Rubin-Krasnodar

Ovaj tip se odnosi na ekipu Krasnodara.

Krasnodar je grad koji se nalazi dosta blizu granice sa Ukrajinom. Od trenutka kada je počeo rat počeli su i problemi za ovaj klub. Svi znate za egzodus stranih igrača iz košarkaških klubova širom Rusije,ali malo ko priča o situaciji u fudbalskim klubovima. Jedan od timova koji se suočio sa ovim problemom jeste upravo Krasnodar.

Od početka rata Krasnodar su napustili svi strani igrači na čelu sa stručnim štabom. Prvo su iz kluba 2.3.2022. godine otišli trener Danijel Farke kao i ceo njegov stručni štab,a umesto njega na klupu se seli Aleksei Antonyuk koji je bio do sada trener golmana i  Aleksandr Storozhuk koji je vodio drugi tim Krasnodara.

https://fckrasnodar.ru/en/team/news/object/?object_id=141381

Nakon odlaska trenera usledio je i egzodus svih stranih igrača. Krasnodar je napustilo 10 stanih igrača. Iz kluba su otišli:

  • Remi Kabela
  • Grzegorz Krychowiak – kapiten
  • Victor Claesson
  • Jhon Cordoba igrač kojeg su kupili tokom zime za 16mil.
  • Wanderson
  • Junior Alonso,
  • Cristian Ramirez,
  • Kaio,
  • Viktor Claesson,
  •  Erik Botheim najbolji strelac Bodo-a prošle sezone

https://www.sporf.com/russian-club-fc-krasnodar-suspends-contracts-of-foreign-players/

Dakle, u nastavku sezone Krasnodar će nastupati samo sa domaćim igračima. Gore pomenutim igračima su ugovori po fifinom pravilu zamrznuti i oni će moći da se vrate u timu, ukoliko budu želeli, kada sve ovo prođe.

Dodatni problem pravi i situacija u Krasnodaru. Aerodrom  u Krasnodaru je bio zatvoren jedno vreme pa je tim na gostovanja morao da ide autobusom. U Ufu su morali da putuju 28 sati autobusom na gostovanje. Kazanj je samo par sati udaljen od Ufe, tj od Krasnodara je udaljen 24 sata putovanja autobusom. Autobusom su išli i zbog finansijske situacije u klubu. Klub je trenutno u minusu od 30 miliona.

Sve u svemu jako teška situacija je pred Krasnodarom. Moram reći da se oni dobro nose sa tom situacijom imajući u vidu da su od trenutka egzodusa igrača odigrali 4 meča i zabeležili 2 pobede 1 remi i 1 poraz.

Što se samog meča tiče. Da je ijedan drugi klub sa druge strane terena bila bi to lagana pobeda domaćina,ali Rubin je u problemu što se tiče rezultata. Oni nemaju problema kao Krasnodar sa odlaskom igrača,oni jednostavno imaju slab tim. Oni su na poslednja 4 meča primili 16 golova i pretpeli 4 poraza.

Predlog: Veoma težak meč za prognozu. Najlakše bi bilo reći ovako. Duel lošeg tima i oslabljenog tima. Ovakav meč bi mogao da nam donese dosta golova, pa je možda to najbolja opcija za igru.

Tip: 3+ @ 1.95 – 0-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje