sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige.

14h Kadiz-Betis

Promena trenera u Kadizu je izgleda urodila plodom. Od dolaska trenera Sergia Kadiz je proigrao. Uspeli su da prekinu seriju poraza u koju su zapali i čak šta više u poslednja 4 kola su osvojili čak 7 bodova. To još uvek nije dovoljno jer se nalaze tik iznad zone ispadanja, tj imaju 2 boda više od timova u zoni ispadanja i jasno je da ih od povratka u tu zonu deli jedan kiks. U ovo kolo ulaze nakon remija na gostovanju protiv Valensije. Sada im predstoji jedan težak meč protiv tima kojem su bodovi takođe jako potrebni. Kadiz je ekipa koja u poslednje vreme igra dosta čvrste mečeve. Teško postižu golove, to im je generalno problem tokom cele sezone. Dobra stvar koju je uspeo da učini Sergio jeste da je malo popravio odbranu. Kadiz u poslednje vreme prima mnogo manje golova nego što su u toku dobrog dela sezone. Oni su u poslednjih 5 kola primili samo 2 gola, što je zaista sjajna učinak. Sada će im ta odbrana biti na najvećem ispitu jer im gostuje jedan sjajan napad kakav je Betisov.

Betis u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Osasune na domaćem terenu sa 4-1. Ta pobeda im je bila jako bitna kako bi koliko toliko ostali u borbi za top 4. Trenutno im Sevilja beži 7 bodova,ali ima i utakmicu više jer su odigrali svoj meč ovog kola. Dakle, Betis apsolutno mora da slavi na ovom meču kako bi vratio na 4 razlike i kako bi bio u nekoj prilici da dođe do Lige Šampiona. Ukoliko izgube tj ne pobede ovaj meč praktično će se oprostiti od Lige Šampiona. Zna to Pelegrini veoma dobro i sigurno da će spremiti ekipu. Betis je dobar deo sezone bio u top 3,ali je februar mesec bio koban po njih. Mnogo mečeva na svim frontovima su doveli do toga da ekipa bude preumorna i izgubili su neke utakmice koje nisu smeli. To su iskoristili Atletiko Madrid i Barselona i prestigli ih na tabeli. Uspeo je Pelegrini da konsoliduje ekipu,ali videćemo hoće li to doneti nešto. Sada ne zavisi sve od njih, oni moraju da dobijaju mečeve,ali im je potreban i kiks tj dva kiksa Sevilje. Betis će na ovom meču biti jači za povratak Fekira koji je prošli meč bio suspendovan. Sigurno da je sa njim napad mnogo jači i opasniji.

Prognoza: Jedan veoma tvrd meč nas očekuje, ne bi trebalo da bude mnogo golova. Betis je kvalitetniji rival i trebalo bi da slavi. Imaju Pelegrinija na klupi koji zna kako se dobijaju ovakvi mečevi.

Tip: Winer 2 iliti DNB 2 (ukoliko bude nerešeno kvota je 1 -Draw no bet-) @ 1.60  1-2  


16:15h Majorka-Atletiko Madrid

Majorka se nalazi u jako teškoj situaciji. Pre 7 kola su imali 23 boda iz 26 mečeva i činilo se kako će lagano da izbore opstanak. Ipak, sudbina se poigrala sa njima i sada u 30tom kolu imaju isto toliko bodova (26) i nalaze se u opasnoj zoni gde im ekipa iznad zone ispadanja beži 2 boda. U velikom su padu forme. Dozvolili su 7 za redom poraza. U tih 7 utakmica su postigli samo 4 gola, a primili 14. Dakle u poslednjih 7 mečeva primaju u proseku 2 gola po meču. Zaista su mnogo pali u formi i uopšte ne liče na sebe. Da stvar bude još gora, nema naznaka da će nešto da se promeni. U prošlom kolu su igrali jako bitan meč sa ekipom koja im je direktan rival za poziciju i poraženi su. Napad im je generalno slab tokom cele sezone,ali se odbrana poprilično pokvarila. Trenutno su po broju primljenih golova među najgorim timovima u ligi. Bodovi su im preko potrebni,ali potrebni su i njihovom rivalu na ovoj utakmici.

Atletiko Madrid u totalno suprotnom raspoloženju dočekuje ovu utakmicu. Atletiko je u seriji od 6 vezanih pobeda. Tom serijom su uspeli da uđu u top 4 tima, tj na deobi su trećeg mesta sa Barselonom, dok su od Sevilje udaljenih 2 boda. Drastično su popravili formu od marta meseca. Početak godine im je bio katastrofanal, januar i februar su bili zaista loši po njih, gubili su sve mečeve, ne zna se koji je deo tima bio lošiji, da li napad ili odbrana. Ipak, Simeone je još jednom pokazao koliko je dobar trener i pre svega motivator i uspeo je da podigne ekipu. Sada je situacija već mnogo bolja, mnogo se lakše diše. Mesto u Ligi Šampiona je na vidiku. Istina, ima još do kraja i ne sme da bude opuštanja, pogotovo ne na ovakvim mečevima. Atletiko je sada u veoma gustom rasporedu. Pre par dana su igrali protiv Sitija u Ligi Šampiona i poraženi su,a već ih za par dana očekuje revanš na domaćem terenu. Nema sumnje da će mislima biti malo i u toj utakmici i da će Simeone sigurno napraviti neke rotacije u timu kako bi odmorio pojedine igrače. Neverujem da će mnogo rotacija praviti jer im je potrebna pobeda i na ovom meču,ali neke sigurno hoće. Jedan od gotovo izvesnih je u napadu gde će Luis Suarez igrati umesto Grizmana.

Prognoza: Atletiko Madrid jeste favorit na ovoj utakmici,ali zbog zgusnutog rasporeda i potencijalnih rotacija u timu treba ovaj meč uzeti sa oprezom. Takođe ne bi trebalo očekivati mnogo golova na ovoj utakmici.

Tip: X2 i 0-3 golova @ 1.58     1-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje