subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su favoriti, a domaćin ima dosta problema sa izostancima

U poslednjoj utakmici u okviru 29. kola drugog ranga francuskog fudbala „Ligue 2“ sastaju se timovi, Guingamp i Bordeaux.

GUINGAMP se trenutno nalazi na 10. mestu na tabeli sa do sada 38 osvojenih bodova na svom kontu. Gotovo da nemaju izgleda da se eventualno „bore“ za plasman u elitni rang francuskog fudbala, dok sa druge strane u ovom momentu imaju i sedam bodova prednosti (uz utakmicu manje) u odnosu na opasnu zonu, te su u ovom momentu poprilično „bezgrižni“. Tokom aktuelne sezone imaju zaista velikih problema na svom terenu, te su trenutno drugi najslabiji domaći tim u ligi, kada se gleda broj osvojenih bodova. Imaju skor od – četiri trijumfa, tri remija i sedam poraza uz negativnu gol razliku 17:20. Pritom, sada će biti oslabljeni neigranjem i velikog broja igrača, pogotovo u fazi odbrane – L.Mbe Soh (defanzivac – 9/1), B.Roux (defanzivac – 26/0), S.Quemper (defanzivac – 20/1/1), P.Lemmonier (defanzivac – 4/1), T.Luvambo (defanzivac – 7/1/2), S.Diarra (vezista – 11/0), M.Merghem (vezista – 7/1).

BORDEAUX je trenutno na trećoj poziciji na prvenstvenoj lestvici sa 50 sakupljenih poena. Eventualnim trijumfom ponovo bi preuzeli drugo mesto na tabeli, što je itekako bitno, jer upravo prve dve pozicije vode direktno u Prvu ligu Francuske. Samim tim, sa dosta motiva ulaze u naredni duel, gde je pozitivan ishod zaista imperativ. Polako se bliži sam kraj sezone i prostora za „kiks“ gotovo i da nema. Pritom, nalaze se u dosta dobroj formi, jer su bez poraza na poslednja pet duela, odnosno ostvarili su tri trijumfa uz dva nerešena ishoda. Trenutno imaju drugu ponajbolju defanzivu u ligi, dok su i među najefikasnijim timovima. Svakako im pripada uloga favorita, a dodatnu motivaciju imaće u činjenici da su u prvom delu sezone dosta neočekivano pretrpeli poraz od svog narednog rivala, te će sigurno biti željni osvete. Van stroja su – I.Sissokho (vezista – 14/0/0), I.Vetro (napadač – 0/0/0).

 

Mišljenje urednika: Mnogo stvari upravo ide na stranu gostiju. Guingamp je trenutno na sredini tabele, bez prevelikog rezultatskog pritiska, od samog starta sezone pred svojom publikom prikazuju dosta „bleda“ izdanja, dok imaju i dosta izostanaka, prvenstveno u poslednjoj liniji tima. Sa druge strane, Bordeaux je u dosta dobroj formi, njima ova utakmica znatno više znači, te sa ulogom favorita odlaze na ovo gostovanje.

 

Glavni sudijaA.Valnet

Predlog za tipovanjeWinner 2 / 1.65 – 0:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 20:45 na stadionu „Stade du Roudourou“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje