četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost večeras bez šestorice, a na terenu svog večerašnjeg rivala godinama unazad beleži lošije rezultate!

Gost će večeras biti u problemu jer neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera, a uz to, treba pomenuti da na stadionu svog večerašnjeg rivala u poslednjih par godina beleži nešto slabije rezultate nego što bi to moglo da se očekuje. Večeras će domaćin biti sa dva izostanka, a nadamo se da će moći da napravi fudbalsko čudo i tako iznenadi velik broj kladioničara. Na utakmicu možete da se kladite do ponoći, ali i nešto posle.


Trenutno stanje na tabeli.

U pitanju je 18. kolo prve lige Argentine, a sastaće se Rosario Central i River Plate u noći sa četvrtka na petak. Stanje na tabeli je trenutno takvo da se Rosario Central nalazi na 17. mestu uz skor 5-5-7, gol razliku 12:18 i ima 20 osvojenih bodova, dok se River Plate nalazi na 7. mestu uz skor 8-4-5, gol razliku 26:13 i ima 28 osvojenih bodova. Za očekivati je bilo da se River nalazi na višoj poziciji, ali je kraj sezone daleko, stoga je, i dalje, apsolutno sve moguće.

Forma i jednih i drugih je krajnje promenljiva, s tim što je Rosario na porazima u poslednjih 10 susreta uglavnom gubio golom razlike. Dakle, nisu u pitanju ubedljivi porazi. Forma River-a takođe je vrlo promenljiva, varira od susreta do susreta, te je teško davati bilo kakvu prognozu na poslednjih 10 susreta i jedne i druge ekipe.

Poslednjih 10 utakmica Rosario-a.
Poslednjih 10 utakmica River Plate-a.

Kada su u pitanju izostanci, zbog čega i pišemo o ovom susretu, večeras će gost biti u problemu jer neće moći da računa na šestoricu fudbalera. Za River Plate neće igrati Julián Álvarez (4n/0g/2a, centarfor), Santiago Sosa (3n/0g/0a, defanzivni vezni), Jorge Moreira (9n/0g/0a, desni bek), Exequiel Palacios (15n/1g/4a, centralni vezni), Enzo Pérez (13n/0g/2a, centralni vezni) i Ignacio Fernández (14n/0g/0a, centralni vezni). Za Rosario Central neće igrati samo Alfonso Parot (15n/1g/0a, levi bek) i Jonás Aguirre (14n/2g/0a, levi vezni).

River Plate je poslednji put slavio na stadionu Rosario Central-a u februaru 2009. godine, što takođe može biti vrlo zanimljivo za ovaj meč.

22.02.16 SL Rosario Central River Plate 3 : 3
16.02.14 SL Rosario Central River Plate 1 : 1
26.05.12 PB Rosario Central River Plate 0 : 0
09.09.09 SL Rosario Central River Plate 2 : 1

Na osnovu navedenih činjenica, veliko je pitanje koliko je zapravo River Plate večeras favorit, i da li je uopšte. Šta vi mislite o tome, tj. o ovoj utakmici?


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Postoji širok spektar opcija za to šta tipovati večeras, a to ostavljamo na vama da odlučite. Može li domaćin da dođe do pozitivnog rezultata večeras? Tip „1X“ se plaća kvotom 1.70.

1:1(0:1)


S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje