sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost večeras ne može da računa na čak sedmoricu fudbalera!

Večeras će se od 20 časova po našem vremenu sastati dve ekipe, a jedna će biti znatno oslabljena. U pitanju je gostujući sastav, koji neće moći da računa na sedmoricu fudbalera. Domaćin će biti bez dvojice, ali je razlika u odsustvu ipak i dalje ogromna. Za goste neće igrati bitni fudbaleri veznog reda i zadnje linije, a treba istaći izostanak kapitena, kao i izostanak drugog strelca ekipe. Tradicija u neku ruku ide u korist domaćem timu, a kvota na pobedu istog polako pada. Za više informacija, pročitajte kompletnu vest.


U pitanju je utakmica 26. kola druge lige Francuske, a sastaće se Clermont i Lorient. Gost je taj koji će biti oslabljen, a stanje na tabeli je sledeće. Clermont zauzima 8. mesto uz 9 pobeda, 9 remija i 7 poraza, ima gol razliku 27:21 i 36 osvojenih bodova. Lorient se nalazi na 3. mestu uz 13 pobeda, 7 remija i 5 poraza, ima gol razliku 32:20 i 46 osvojenih bodova. Obe ekipe će se gotovo sigurno boriti za promociju, s tim što Clermont mora da se domogne plej-ofa, dok će Lorient gotovo sigurno ciljati na prve dve pozicije, koje trenutno zauzimaju Metz i Brest.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, Clermont na poslednjih 10 susreta ima 4 pobede, 3 remija (od kojih je jedan završen porazom u nastavku) i 3 poraza. Na istom broju susreta, Lorient ima 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza. Dakle, bez pobede je na 50% susreta, dok je Clermont poražen u regularnom delu igre na svega 30% susreta. Biće zanimljivo ispratiti večerašnji duel, pogotovo jer će gost biti taj koji je oslabljen.

Za Clermont neće igrati Lorenzo Rajot (10n/1g/2a, centralni vezni) i Julien Laporte (22n/0g/0a, centralni bek, kapiten). Za Lorient neće igrati Alexis Claude-Maurice (24n/9g/3a, ofanzivni vezni, drugi strelac ekipe), Jonathan Martins Pereira (0n/0g/0a, desni bek), Mohamed Mara (0n/0g/0a, levo krilo), Matthieu Saunier (10n/0g/0a, centralni bek), Jimmy Cabot (22n/1g/5a, desni vezni), Houboulang Mendes (21n/0g/2a, desni bek) i Fabien Lemoine (25n/1g/2a, defanzivni vezni, kapiten).

Što se međusobnih susreta tiče, Clermont je na 3 od poslednja 4 uspeo da dođe do pozitivnog rezultata. Nadamo se da će to slučaj biti i večeras.

21.09.18 L2 Lorient Clermont 0 : 0
19.01.18 L2 Lorient Clermont 1 : 1
18.08.17 L2 Clermont Lorient 0 : 2
10.02.06 L2 Lorient Clermont 0 : 2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Tip „W1“ koji se plaća kvotom 1.55 deluje kao primamljiva opcija večeras, jer pokriva i potencijalni remi, te vam u tom slučaju vraća ulog. Naravno, postoji još opcija koje mogu da se uzmu u razmatranje, ali nam ovo deluje kao najisplativije. Nadamo se da Lorient neće neprijatno iznenaditi kladioničare večeras.

Kraj – 0:1

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje