četvrtak, 30. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez bitnih fudbalera večeras!

Gosti će biti oslabljeni večeras, a neće računati na redovne fudbalere iz prošle sezone, odnosno, van ekipe je 6 fudbalera, od toga 5 koji su aktivno igrali minule sezone. Utakmica je na programu od 20 časova, a predlažemo kvotu 1,80.


U pitanju je 3. kolo španske lige „LaLiga2„, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Las Palmas i Ueska. Gosti su odlično započeli sezonu i iz prva dva kola imaju 2 pobede tesu trenutno prvi na tabeli. U stopu ih prate Almeria i Ponferradina, isto sa 6 bodova. Las Palmas zauzima 14. mesto sa 2 boda, tj. ima 2 remija.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, gosti će biti u malom problemu večeras. Za Las Palmas neće igrati Alex Suárez (36n/1g/1a, centralni bek) i Cristian Cedrés (7n/1g/1a, desno krilo). Za Uesku neće igrati Kelechi Nwakali (25n/4g/0a, ofanzivni vezni), Dimitrios Siovas (36n/2g/0a, centralni bek), Pablo Insua (21n/0g/0a, centralni bek), Borja García (21n/1g/0a, ofanzivni vezni), Isidro Pitta (17n/5g/0a, centarfor) i Antonio Valera (0n/0g/0a, golman). Svi podaci iz zagrada se odnose na sezonu 2020/21.

Kada je reč o formi, pripremne utakmice je Las Palmas odigrao gotovo bez greške, gde su upisali 6 pobeda i 1 poraz, dok je Ueska na 6 utakmica upisala 2 pobede i 3 poraza. Iako se nakon toga forma promenila, odnosno Ueska je izdigla svoj nivo igre, dok je Las Palmas stagnirao, ne treba zaboraviti te utakmice, kao ni činjenicu da je Las Palmas u okviru međusobnih susreta uspevao da ostvari pozivitivne rezultate u istoriji. U skladu sa tim, večeras predlažemo „1X&0-3“ po kvoti 1,80, jer verujemo da Las Palmas može da prekine dobar početak Ueske, a do sada nisu prikazali preterano efikasnu igru, pa se nadamo da se to neće promeniti ni večeras.

2:1 (2:0)


Image by tookapic from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje