utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez petorice idu na teško gostovanje, drugi strelac i prvi golman su među njima!

Danas će gosti na jedno od najtežih gostovanja u ligi otići bez petorice igrača među kojima su prvi golman i drugi strelac tima. Domaćin u kompletnom sastavu danas! Meč možete odigrati nešto posle 18 časova danas!

Radi se o susretu Nemačke 4 lige – Severoistok, a od 19 časova se sastaju Chemnitzer i Rot Weis Erfurt, radi se o 20.kolu.

Domaći Chemnitzer se nalazi na prvom mestu lige sa skorom 17 pobeda i 2 poraza i gol razlikom 50:15. Na domaćem terenu imaju skor 8 pobeda i 1 poraz uz gol razliku 21:6. Za današnji meč tim je kompletan osim defanzivca Matti Langera (17/3).

Što se tiče ekipe Rot Weis Erfurt oni se nalaze na 4.mestu sa skorom 10 pobeda, 6 remija i 3 poraza i gol razlikom 37:17. Na gostovanjima svega 1 poraza, uz 4 remija i 4 pobede, gol razlika 13:6. Za današnji meč tim će biti bez prvog golmana tima Luchas Cichos (19/0/0), njegove zamene su 19-godišnji Knoll i 48-godišnji Twardzik. Odbrana će biti slabija za jednog od najstandardnijih defanzivaca L.Novy (17/0), a neće biti ni trojice veznih igrača D.Guerts-a (12/3 koji je na drugom mestu liste strelaca), kao ni Danila Ditricha (8/0) i Pino Telleza (8/0).


U prvom delu sezone Chemnitzer je slavio 3:0 na terenu Erfurta, a neporažen je od ovog rivala na prethonih 8 mečeva (6 pobeda i 2 remija)

Detaljnije o H2H na https://www.sportskenovosti.net/prvoplasirani-tim-nastavlja-dominantnu-seriju-rezultata-110595/ 


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Smatramo da će danas domaćin, koji je i bez izostanak kod gosta favorit, još više znati da iskoristi nekoliko izostanaka i da slavi i tako potvrdi prvo mesto koje je želja uprave kluba i navijača. Pobeda domaćina plaća se kvotom 1,65!

2:0(2:0)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje