utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez šestorice, gost u gotovo punom sastavu večeras!

Domaćin neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera večeras, od kojih su mahom fudbaleri veznog reda, dok će i u odbrani biti problema. Gost u utakmicu ulazi u gotovo punom sastavu, a škakljiva forma oba rivala obećava nam vrlo neizvestan duel. Utakmica se igra od 19 časova po našem vremenu.


U pitanju je 24. kolo treće lige Nemačke, a večeras će se od 19 časova po našem vremenu sastati Munich 1860 i Aalen. Teška sezona za obe ekipe, koje će kraj sezone dočekati boreći se za opstanak. Domaćin se nalazi na 14. mestu uz skor 6-10-7, gol razliku 33:27 i ima 28 osvojenih bodova, dok se gost nalazi na 20. mestu uz skor 3-8-11, gol razliu 26:36 i ima 17 osvojenih bodova. U ovom trenutku Aalen ima utakmicu manje od svog večerašnjeg rivala.

Stranje na tabeli trenutno izgleda ovako.

Kada se u obzir uzme forma obe ekipe, teško je reći ko je u prednosti pred ovaj meč. Kladionice su najpre Munich 1860 predstavljale kao favorita, ali se tokom vremena stanje kvota promenilo, te više nije izraziti favorit večeras. Obe ekipe su u vrlo lošoj i vrlo promenljivoj, neustaljenoj formi, te to dodatno otežava prognozu pred ovaj neizvestan duel.

Poslednjih 10 utakmica domaćina.
Poslednjih 10 utakmica gosta.

Ono što će gotovo sigurno u nekoj meri smetati domaćem timu jesu izostanci, a večeras neće moći da računa na čak šestoricu fudbalera. Za domaći tim neće igrati Herbert Paul (24n/3g/0a, desni bek), Quirin Moll (22n/1g/1a, centralni vezni), Benjamin Kindsvater (14n/1g/0a, levo krilo), Marius Willsch (18n/0g/0a, desni vezni), Hendrik Bonmann (6n/0g/0a, golman) i Noel Niemann (7n/2g/0a, desno krilo). Za gostujući tim neće igrati samo Patrick Funk (20n/0g/0a, defanzivni vezni), dok je zbog povrede upitan Matthias Layer (0n/0g/0a, golman), koji svakako nije bitna karika u ekipi.

Činjenica je da u danima nešto slabije ponude favoriti umeju da kiksnu, a isto tako je činjenica i da ekipe koje su dugo bez pobede umeju da slave baš onda kada se to od njih ne očekuje. Možda večeras ne bi bilo loše obratiti pažnju na ovaj meč baš iz takvog scenaria.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Nadamo se da će gost, koji će biti gotovo kompletan, uspeti da parira svom rivalu večeras, pogotovo jer su mu bodovi od preke potrebe u ovom trenutku. Uz to, gost dugo nije slavio, a danas je dovoljan bod kako bi se „vratio u život“ i stekao samopouzdanje za dalje. I dalje su sve karte otvorene, a mišljenja smo da je bolje preskočiti ovaj meč nego tipovati na pobedu domaćina. Uz to, tip „X2“ po kvoti 1.70 deluje primamljivo.

Kraj – 2:1

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:

PREMIUM statistika pogodaka i promašaja za FEBRUAR 2019-te!


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje