petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez puno standardnih igrača danas, a generalno loše igraju na strani!

Domaći tima danas će na svojoj strani imati pored domaćeg terena i puno sastava, puno izostanaka standardnih igrača kod gostiju, koji ove sezone ne igraju dobro van svog stadiona. Izostaće golman koji je bio jedan od najboljih u timu na prethodnim mečevima, kapiten tima, potom jedan od najstandardnijih defanzivaca, kao i dvojica od trojice najboljih strelaca tima! Meč možete odigrati u sredu do popodnevnih časova!

Radi se o susretu Super lige Srbije, gde će se u okviru 25.kola odigrati meč od 16 časova između ekipa Radnik Surdulica i Voždovac.

Ekipa Radnika iz Surdulice nalazi se na 8.mestu, poslednjem koje vodi u plej of, sa bodom više od Vojvodine i 4 više od današnjeg rivala Voždovca. Imaju skor 8 pobeda, 5 remija i 11 poraza uz gol razliku 17:28. Na domaćem terenu igraju mnogo bolje i imaju učinak od 7 pobeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 12:7. U ovom meču imperativ je pobeda, naročito posle dva vezana poraza od Zvezde i Radničkog iz Niša koji su bili i očekivani.


Vožodvac je tim koji organizaciono i po kvalitetu sastava svakako ima mesta u plej ofu, ali se čini da će za takav podvig ipak morati da sačekaju sledeću sezonu. Nalaze se na 10.mestu sa učinkom 7 pobeda, 4 remija i 13 poraza i gol razlikom 20:31. Na gostovanjima igraju jako loše ove sezone i imaju učinak 1 pobeda, 1 remi i čak 10 poraza, gol razlika 6:24. Ono što će biti još jedan problem za tim na ovom meču, jestu izostanci igrača, sigurno neće nastupiti Predrag Sikimić (2/0/0) napadač koji je pojačao Voždovac u zimskom prelaznom roku, a neće biti ni golmana Marka Kneževića (8 mečeva/9 primljenih golova), koji je bio jedan od najboljih igrača tima na prethodna tri meča (2 puta sačuvao mrežu), manje povrede zbog kojih najverovatnije neće igrati imaju kapiten tima Miloš Pavlović (21/1 – defanzivni vezni), potom defanzivac Mikić (13/1), drugi strelac tima Andrija Luković (21/3 krilni napdač), kao i prvi strelac tima Filip Stuparević (18/6).


Mišljenje urednika: Današnji meč u velikoj meri možet obezbediti plejof mesto domaćinu, a poznato je da naši klubovi na domaćem terenu rade svašta kako bi došli do važnih bodova, uz to gosti koji će biti lišen usluga nekoliko važnih igrača i sa inače jako slabim partijama na gostovanjima, danas će teško i do boda u Surdulici. Naš predlog je pobeda domaćina po kvoti 2,00!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje