subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez puno standardnih igrača zbog reprezentativnih obaveza

Jedan tim će danas morati da igra bez puno bitnih igrača zbog reprezentativnih obaveza. Meč možete preuzeti okvirno do 19 časova, a predložena kvota je 2,00 uz predlog 1,50.

Odloženi meč Portugalske lige, koji se nije igrao zbog evro obaveza ekipe Brage, ali ono što je neugodno jeste da će se igrati u sred reprezentativne pauze i da će jedan od ova dva tima morati da igra bez dosta bitnih igrača, a to je Braga.

Na početku nove sezone Moreirense je počeo sa očekivanim porazom od Porta 1:2, potom su odigrali 0:0 u gostima sa Famalicaom, da bi u prošlom kolu savladali Chaves u gostima 1:2. U međuvremenu su stigla još trojica pojačanja, pa će tim u nastavku sezone biti još jači. Imaju sastav sa 11 igrača iz Brazila, nekoliko igrača iz zemalja Afrike i trebalo bi da sa ovim sastavom imaju mirnu sezonu.

Što se tiče Braga, malo zbog obaveza u Evropi, malo zbog boljih igara rivala, Braga je na 9.mestu sa istim skorom kao i današnji domaćin, 1 pobeda, 1 remi i 1 poraz i to – poraz od Famalicao 1:2, potom pobeda nad Chavesom 2:4, uz remi sa Sportingom 1:1. Za današnji meč neće moći da računaju na puno standardnih igrača zbog obaveza u nacionalnim selekcijama, ali i zbog povreda, u timu nema: najboljeg igrača i napadača tima Ricarda Horte (7u/2g/6a – u svim takmičenjima ove sezone) koji je sa selekcijom Portugala, nema ni Abela Ruiza (6u/1g/2a), štopera Niakitea (2u/0g/0a), šveđanina Josifata Mendesa (3u/0g/0a – odbrana), Serdar Saatc (2u/0g/0a), a nema ni povređenih Al Musratia (5u/1g/1a – sredina), Rodrigo Zalazar (6u/0g/1a sredina).

Mišljenje urednika: Braga svakako kao učesnik Lige šampiona i tim koji je uvek u top 4 ove lige mora da se shvati ozbiljno, ali je činjenica da kod rivala ume da izazove i posebnu motivaciju, tandem Ruiz – R.Horta je ozbiljan izostanak za ovaj tim, kao i Al Musratia i donekle Zalazara, pa će Braga imati dosta problema da se nametne i na pravi način pokuša da dođe do sva tri boda, ono što nam deluje jako dobro je igra D1-3 (domaćin daje od 1 do 3 gola) po trenutnoj kvoti od 1,50, a možete pokušati i sa malim iznenađenjem i igrom 1X po kvoti 2,02.

2:3 (u 96.minutu )

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje