petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti će danas igrati bez svoja dva najbolja strelca i još četiri važna igrača!

Danas će jedan tim na gostovanje bez svoj dva najbolja strelca i najboljeg asistenta koji su ujedno i najbolji igrači tim, uz to faliće još četvorica standardnih prvotimaca. Meč okirno možete preuzeti do ponoći, a predložena kvota je 1,65!

Radi se o susretu Argentinske Prve lige, a od 02:30 se sastaju ekipe Banfield i Patronata, radi se o utakmici 12.kola

Ekipa Banfielda se nalazi na 14.mestu sa 3 pobede, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 12:10. Na domaćem terenu imaju skor 1 pobeda, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 8:9. Poslednja dva meča su remizirali sa Argentinos Juniorsima 1:1 i Estudiantesom 0:0.

Za današnji meč u timu nema defanzivca Alejandra Ramon Maciela (21u/0g/0a) i to je jedini bitan izostanak u timu domaćina.

Što se tiče gosta, ekipe Patronata oni se nalaze na 8.mestu sa skorom 5 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 16:13. Na gostovanjima su ostvarili učinak od 1 pobede, 1 remija i 3 poraza i gol razliku 7:10. Oni su u prošlom kolu napravili veliko iznenađenje pobedivši Boku Juniors 3:0 na domaćem terenu, jer su iskoristili jednu od najgorih partija Boke unazad mnogo vremena.

Ono što je problem jeste činjenica da u odnosu na taj meč, nema dvojice mnogo bitnih igrača, to su standaradni napadači i najbolji strelci tima, napadači Axel Rodriguez (15u/5g/0a – prvi strelac tima), kao i drugi strelac i prvi asistent tima Jonathan Herrera (23u/3g/4a), uz njih faliće i suspendovani veznjak Nicolas Eduardo Castro (24u/2g/2a), kao i Fabio Vasquez (8u/0g/0a), a nema ni defanzivaca L. Mosevich (16u/1g/0a) i C. Quintana (18u/0g/0a).

Ekipa Banfielda nije poražena od današnjeg gosta na prethodnih 5 međusobnih mečeva, a slavili su protiv njih na poslednjem međusobnom meču u gostima, aprila 2022.godine 0:1.

Mišljenje: Domaćin igra neatraktivan i čvrst fudbal i mečevi se uglavnom završavaju sa malo golova, sa druge strane Patronato će biti lišen usluga dvojice ključnih i najboljih igrača napada, uz još nekoliko takođe bitnih igrača, pa i pored visokog samopouzdanja zbog pobede nad Bokom, smatramo da danas gost ne može do tri boda, a zbog svega navednog naš predlog je igra 1X&1P0-1 gol po kvoti 1,65.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje