četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti oslabljeni protiv jako dobrog domaćina

Jedan tim će biti oslabljen u meču, neigranjem drugog i trećeg strelca iz prošle sezone, kao i još dva jako važna igrača, protiv jako dobrog domaćinskog tima koji je kompletan, meč okvirno možete preuzeti u četvrtak do 22 sata, a predložena kvota je 1,95.

Radi se o susretu Čileanske Prve lige, a od 00:30 u noći između četvrtka i petka, očekuje nas duel između ekipa Curico Unido i Copiapo.

Curico Unido je u novu sezonu ušao sa promenljivom formom, imaju dve pobede i dva poraza, upravo dve pobede ostvarili su na domaćem terenu gde su savladali Coquimbo 1:0 i Audax Italiano 2:1. Ovaj tim je i prošle sezone igrao sjajno na domaćem terenu gde su imali 10 pobeda, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 30:13. U ovom meču tim je kompletan, a trener domaćina najavljuje ofanzivnu igru na pobedu.

Sa druge strane, nalazi se ekipa Copiapo, koja je ušla ove godine iz B lige, a kako stoje stvari posle četiri kola i četiri poraza ovog tima, deluje da će se uskoro tamo i vratiti, a da se tim nije spremio ni pojačao za igru u najjačem rangu takmičenja. Doživeli su poraze Palestina 1:3 u gostima, Cobresala 1:0 i Audax Italiana 3:0 i Colo Cola u prvom kolu sa 2:5. Uz užasno slabe igre na ovom meču igraće bez četvorice svojih igrača, to su: J. Luna (3u/0g/0a sredina), M. Medel (3u/0g/0a sredina), I. Díaz (3u/1g/0a napad), J. Contreras (1u/0g/0a odbrana), o kakvim se izostancima radi najbolje govori činjenica da su prošle sezone Luna i Diaz bili drugi strelci tima sa po 8 golova, Medel je odigrao 33 utakmice kao starter, dok je standardan u odbrani bio i Kontreras sa 25 utakmica

Isak Diaz dok je nosio dres Universidad da Čilea

Kada su se sastajali na terenu Curico Unida, domaći tim je slavio na 7 od poslednjih 9 mečeva uz dva remija

Mišljenje urednika: Gosti definitivno nisu tim koji je pravljen za ovaj rang takmičenja, a uz izostanke važnih igrača, na ruku im ne ide ni činjenica da gostuju timu koji igra mnogo bolje na domaćem terenu, naš predlog je igra 1&0-4 gola po kvoti 1,95.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje