petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Ostali su bez prvog i trećeg strelca, kao i bez tri najbolja asistenta tima

Jedan tim ostao je bez prvog i trećeg strelca, kao i bez tri najbolja asistenta tima, a uz to faliće i još neki igrači. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova u četvrtak, a predložena kvota je 1,75.

Sporting iz Lisabona je ove sezone donkle podbacio kada se radi o domaćoj ligi, trenutno su na 4.mestu, sa jako malim izledima da stignu Bragu na trećem koja im beži velikih osam bodova. Što se Evrope tiče, Sporting je u grupnoj fazi Lige šampiona imao solidan nastup, te je završio na 3.mestu iza Totinhema i Frankfurta, a ispred Marseja sa skorom 2-1-3 i gol razlikom 8:9. Što se tiče sastava tima, on nije previše menjan, osim desnog beka Poroa koji je otišao u Totinhema, a najveće pojačanje stiglo je upravo iz sastava današnjeg protivnika, štoper Diomande, dok je na mesto desnog beka doveden Hektor Beljerin iz Barselone, a tim je pojačao i Tanlongo, defanzivni vezista iz Rozario Centrala.

Što se tiče ekipe Midtjyllanda, oni su nastupali u grupnoj fazi Lige Evrope, gde su prošli dalje iz grupe sa Laciom, Fejnordom i Šturm Gracom, imali su skor 2 pobede, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 12:8. Na gostovanjima su igrali dosta lošije i zabeležili dva poraza od Lacija 2:1 i Šturma 1:0, uz remi sa Fejnordom 2:2.

Ono što će za njih predstavljati problem, jeste činjenica da formiraju novu ekipu i da od tima koji je imao ove rezultate fali dosta bitnih igrača koji su u zimskom prelaznom roku napustili sastav, a uz to imaju i važnog suspednovanog igrača za ovaj meč. Da krenemo od odlazaka, tim je napustio, štoper Ousman Diomande koji je prešao u Sporting, ali je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Mafri tako da nije bio standardna član tima, za razliku od levog beka Nikolas Dhyra (22u/1g/1a) koji je bio standardan, a na ovom meču neće biti ni štopera Erik Sviatchenko (23u/3g/3a) koji će odraditi suspenziju na ovom susretu. Najveće promene doživeo je vezni red, gde su otišli dvojica najboljih igrača, to su ofanzivni vezista Evander (19u/7g/4a – treći strelac i drugi asistent tima), Anders Dreyer (27u/10g/4a – prvi strelac i drugi asistent tima), a tim je napustio i prvi asistent tima Sory Kaba (27u/4g/5a). Dosta važnih odlazaka i izostanak iz tima, pa će biti potrebno neko vreme da se tim ponovo uigra i buda ozbiljniji takmac ekipama koje već duže vreme igraju zajedno.

Mišljenje urednika: Smatramo da će Sporting pokušati da već u ovom meču reši pitanje prolaska u narednu rundu takmičenja, a za to će im trebati i nešto ubedljivija pobeda, a predlog 1&2-5 gola plaća se kvotom 1,75.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje