petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa puno mladih igrača na ovom meču, domaćin kompletan!

Danas će se odigrati meč gde će domaći tim igrati u gotovo najjačem sastavu protiv gosta koji će odlukom trenera igrati u dosta podmlađenom sastavu na ovom meču, sa čak 10 momaka mlađih od 20 godina koji nisu puno igrali ove godine, u sastavu za ovaj meč samo su dva standardna prvotimca, nema prva tri strelac tima, kao ni najboljeg asistenta. Meč možete odigrati do 20:45!

Radi se o meču Kolumbijskog Kupa, a od 21 sat će sastati ekipe Itagui Leonesa i Envigado.

Leonesa je tim koji se takmiči u Drugoj ligi Kolumbije, gde ima baš i ne ide najbolje, ali su na domaćem terenu ostvarili 3 remija i 1 minimalan poraz, dok su u prvom meču kup takmičenja poraženi na gostovanju Deportivo Pereiri 2:1. Dosta prvotimaca prijavljena su i za ovaj kup meč, a od bitnijih igrača izostaće samo defanzivac Aladesanmi (7/3), veznjaci Mena (7/0), Munoz (7/1) i napadač Tapiero (7/0). Mnogo manje rotacije nego u timu gosta!


Ekipa Envigada, člana Prve lige Kolumbije, ove sezone je u okviru Kup takmičenja odigrala samo jedan meč protiv Jaguares de Kordoba na domaćem terenu i taj meč je zavrešen rezultatom 1:1. Od tog meča odigrali su 5 utakmicu u okviru lige, po 2 pobede i remija uz 1 poraz u tom periodu. Za ovaj meč trener gostiju odlučio je da odmori gotovo sve prvotimce i šansu ukaže mladim igračima u timu, neće biti u timu: defanzivaca Arrieta (8/0/0), Ruiza (6/0/1), Baez-a (6/0/0), potom veznih igrača A.Zapate (9/3/0 – koji je prvi strelac tima), Rojasa (6/0/1), Palomina (9/1/0), N.Morena (9/2/2 – drugi strelac i prvi asistent ekipe), Giraldo (9/0/1), Saundersa (5/0/0), kao i napadača M.Gomez (9/3/0 – prvi strelac tima), Y.Guzman (8/1/0), De la Rosa (6/0/0) i Teran (5/0/0).

Lista pozvanih igrača Envigada za ovaj meč!

Ovi timovi igrali su u okviru Prve lige prošle sezone i oba meča završena su nerešeno 1:1, a nerešen ishod videli smo na 5 od prethodnih 6 međusobnih mečeva.


Mišljenje urednika: Činjenica da između rivala postoji čitav rang razlike sigurno govori i o razlici u kvalitetu, ali uz dosta izostanaka kod gosta i podmlađen tim, smatramo da se ta razlika smanjuje na minimu i da domaćin može da ostane neporažen u ovom meču, naš predlog je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,55!

0:0


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje