subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa svega tri startera u današnjem meču!

Gosti će u ovom meču koristiti sam trojicu standarnih igrača, dok će ostali biti igrači sa malo minutažom u dosadašnjem toku lige. Meč možete odigrati do nešto malo posle ponoći u nedelju na ponedeljak!

Radi se o susretu Bolivijske Prve lige, a od 00:00, igra se meč 10.kola između ekipa Oriento Petrolera i Jorge Willsterman.

Ekipa Oriento Petrolera do sada je odigrala svega 7 mečeva, zbog duela u Kopa Sudamerikani protiv Vasko da Game od koje su ispali i trenutno zauzima 7.mesto sa učinkom od 4 pobede i 3 poraza uz gol razliku 13:11. Na svom stadionu odigrali su 2 meča i oba puta pobedili Auroru 2:1 i Nacional Potosi 1:0. Za današnji meč trener domaćina ne može da računa na golmana Kuinenoza (1/0/0) i napadač Algarnaz (1/0/0)
Ekipa Jorge Willsterman počinje u toku nedelje grupnu fazu Kopa Libertaodresa i iz tog razloga trener gosta je rešio da poštedi većinu svojih prvotimaca, a jedino će trojica startera, prvi golman Himeneze, Banegas i Chaves igrati na ovom meču. Neće biti sledećih igrača: Balivan, Zenteno, Torsiglieri (odbrana), Aporte,Orfano, D.Torrico, Justiniano (sredina) i prvi strelac tima Serginho (6/4) i G.Alvarez.

(člank iz bolivijske štampe: https://www.lostiempos.com/deportes/futbol/20200301/wilstermann-busca-levantar-cabeza-equipo-alterno)

Jorge Willsterman zauzima 5.mesto ali sa dva odigrana meča više, imaju skor 4-1-4 i gol razliku 10:9. U gostima su do sada zabeležili učinak od 1 pobede i 3 poraza uz gol razliku 3:7.

U prethodnih 7 međusobnih mečeva, Oriento Petrolera je slavila 4 puta, uz 2 remija i 1 pobedu Jorge Willstermana

Mišljenje urednika: Gosti su u potpunosti okrenuti meč protiv čilenaskog velikana Kolo Koloa, a činjenica da će danas gotovo svi starteri odmoriti, uz međusobnu tradiciju i solidno jako rivala, danas očekujemo pobedu domaćina po kvoti 1,60!

0:1


Image by kennG from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje