petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su danas bez 10 igrača, među kojima su neki od najboljih strelaca tima

Gosti će danas igrati bez 10 igrača, među kojima su dvojica od četvorice najboljih strelaca tima, a faliće još neki važni igrači. Meč okvirno možete preuzeti do 20:30, a predložena kvota je okvirno 1,75.

Cruzeiro je tim koji je povratnik u Seriju A odilično je ušao u novo prvenstvo, iako su u prvom susretu očekivano bili poraženi od Corintiansa 2:1, u naredna dva kola savladali su Gremio 1:0 i Bregantino 3:0. Može se reći da ove godine situacije neće biti teška za velikana i da će se pre boriti za Kopa Sudamerikanu ili čak i mesto u Kopa Libertadoresu nego za opstanak. Za danas će im faliti defanzivac Reynaldo i vezni igrač Wallisson.

Što se tiče Santosa, oni su ove godine i predstavnik Brazila u Kopa Sudamericani, pa deluje da će upravo igre na više frontova biti veliki protivnik ovog tima iz Sao Paola. U uvodna tri kola ostvarili su poraz od Gremia 1:0, potom remi sa Atletico MG-om 0:0, da bi potom slavili protiv Amerike MG 3:2. U međuvremenu odigrali su utakmicu Kopa Sudamericane na gostovanju kod Newells Old Boysa 1:0. Ono što će za njih danas biti problem jesu izostanci čak 10 igrača, a to su: (učinak igarča je od početka sezone u svim takmičenjima) – defanzivci treći strelac tima Eduardo Bauermann (20u/3g/1a), Felipe Jonatan (9u/0g/1a), Gabriel Inocencio (3u/0g/0a), Maicon (0u/0g/0a), vezni igrači Sandry (9u/0g/1a), Dodi (21u/0g/1a), treći strelac tima Lucas Barbosa (15u/3g/0a), drugi asistent tima Yeferson Soteldo (8u/0g/2a), a nema ni napadača Bruna Mezenge (2u/0g/0a), Luan Diasa (1u/0g/0a).

Na prethodnih 7 od 8 mečeva na svom stadionu Cruzerio je neporažen od Santosa.

Mišljenje urednika: Domaći tim nema obaveza u međunarodnim takmičenjima, pa će moći da se takmiči punom snagom u Seriji A, dok su gosti rastrzani na više takmičenja i danas su bez dosta igrača, pa je po nama idealan tip za ovaj meč 1X&1-3 gola po kvoti 1,75.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje