petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su danas bez osmorice!

Ozbiljan igrački problem za goste, koji neće moći da računaju na usluge čak osmorice fudbalera. Sa druge strane, domaći tim će biti sa svega dva izostanka danas. Članak možete da otvorite do 13:30, a predložena kvota za danas iznosi 1.63.


U pitanju je 12. kolo bugarskog prvenstva „Parva Liga„, a od 13:45 po našem vremenu sastaće se dve ekipe koje muku muče sa formom. U pitanju su Septemvri Sofia i Spartak Varna. Ipak, mora se priznati da je domaćin u nešto boljoj formi, tj. ostvario je višebodova od svog rivala, koji je „zakucan“ za dno tabele.

Kada je u pitanju forma, ekipa iz Sofije beleži slabe rezultate i zato smo skeptični sa „1“ na ovom susretu, iako kvota na pobedu domaćeg tima pada. Oni, ipak, na poslednjih 9 utakmica imaju svega 1 pobedu, dok Varna ima 1 pobedu na poslednjih 13 utakmica, a pre te pobede, imala je 7 vezanih poraza.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ako govorimo o izostancima, za domaći tim neće igrati Mirza Delimeđac (7n/0g/0a, defanzivni vezni) i Martin Nikolov (7n/0g/0a, levi bek). Za goste neće igrati Ilker Budinov (9n/0g/0a, desni bek), Rumen Rumenov (6n/2g/0a, desni bek), Velislav Boev (7n/0g/0a, levi bek), Ibryam Ibryam (6n/0g/0a, centralni bek), Genadi Lugo (6n/0g/0a, desni bek), Sami El Anabi (5n/0g/0a, centralni bek), Martin Toshev (4n/0g/0a, centarfor) i Mohammed Fatau (0n/0g/0a, defanzivni vezni).

Kada se u obzir uzme činjenica da će gosti, koji su svakako u lošoj formi, danas da budu bez osmorice, postavlja se pitanje koliko u tom sastavu mogu da urade. Mi ne očekujemo preterano efikasan duel od ovih ekipa, verujemo da će im fokus biti na odbrani, pa nam dobro deluje opcija „1X&1P0-1“ po kvoti 1.63.

1:1 (1:1) oba gola pala u poslednjih 5 minuta prvog poluvremena


Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Photo by Tobias Flyckt on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje