petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su u povoljnijoj poziciji i sa mnogo manje izostanaka!

Gosti će danas biti u znatno boljoj poziciji pred ovaj meč, a domaći će biti bez usluga šestorice fudbalera. Utakmica je na programu od 14 časova po našem vremenu.


Reč je o utakmici GrossaspachUnterhaching koja je na programu od 14 časova po našem vremenu, a ove dve ekipe sastaće se u okviru 28. kola trećeg ranga nemačkog fudbala. Poslednji zvaničan meč obe ekipe odigrale su 7. marta. Domaćin je bio u lošoj seriji, gde je na poslednjih 7 utakmica upisao 1 pobedu, 1 remi i 5 poraza, dok je gost na poslednjih 7 utakmica upisao 3 pobede, 2 remija i 2 poraza, a 2 poraza su mu poslednji rezultati. Sada, ako želi u viši rang, mora na iste da zaboravi i da igra kvalitetnije.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Dakle, kao što možete da vidite u tabeli iznad, Unterhaching ima gotovo jednake šanse sa preostalim timovima sa vrha da se domogne direktnog plasmana u Cvajtu, i teško će tako nešto smeti da dovodi u pitanje. Pogotovo danas, kada je domaćin oslabljen. Za SG Sonnenhof Großaspach neće igrati Eric Hottmann (24n/0g/1a, centarfor), Timo Röttger (21n/3g/4a, centarfor), Marin Sverko (20n/0g/0a, levi bek), Jamil Dem (6n/0g/0a, defanzivni vezni), Charmaine Häusl (6n/0g/0a, defanzivni vezni) i Michael Vitzthum (1n/0g/0a, levi bek). Za SpVgg Unterhaching neće igrati Jannik Bandowski (11n/0g/0a, levi bek), Marc Endres (9n/0g/0a, centralni bek) i Josef Welzmüller (1n/0g/0a, centralni bek).

Svi parametri ukazuju na to da je gost danas favorit, a ako se slažete sa istim, možete da odaberete neki od tipova koji se vama dopadne. Mi ćemo da pokušamo sa predlogom „P/K2“ koji se plaća kvotom 1.80, jer se nadamo da će kvalitetnija i bolja ekipa makar u jednom delu utakmice imati rezultatsku prednost.

0:2 (0:1)


Image by annca from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje