petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti ulaze oslabljeni u duel protiv domaćina koji kod kuće beleži sjajne partije!

Gosti su ti koji su u problemu danas, jer neće moći da računaju na petoricu standardnih fudbalera, dok su još dvojica upitna. Sa druge strane, domaćin sa jednim izostankom i sjajnom formom kod kuće ulazi u ovaj meč. Utakmica je na programu danas od 16 časova po našem vremenu.


U pitanju je meč AldershotBarnet, utakmica koja je na programu danas od 16 časova po našem vremenu, a reč je o petoj ligi Engleske, ligi pod imenom „National League„. Domaćin se nalazi na 20. mestu na tabeli (liga broji 24 ekipe), dok se gost nalazi na 11. mestu sa svega 7 bodova više, ali i utakmicom manje. Ovaj meč izdvajamo zbog izostanaka, ali i zbog forme Aldershota kod kuće.

Printscreen/Flashscore.com

Na poslednjih 6 utakmica kod kuće, Aldershot ima 4 pobede, 1 remi i 1 poraz. Jedini poraz je od Hartlepool-a rezultatom 0:3, dok je na ostalim susretima uspevao da dolazi do pozitivnog rezultata, te se tako odmakne od zone ispadanja

Kada su u pitanju izostanci, za Barnet neće igrati Ricardo Santos (16n/1g/0a, centralni bek), Shaq Coulthirst (7n/1g/0a, centarfor), Dan Sweeney (12n/0g/0a, centralni bek), Medy Elito (12n/0g/0a, centralni vezni) i Alfie Pavey (18n/3g/0a, centarfor), dok su upitni Ephron Mason-Clarke (21n/4g/0a, centarfor) i Andre Boucaud (7n/0g/0a, centralni vezni). Za Aldershot neće igrati samo George Fowler (12n/1g/0a, centralni bek), dok je pod znakom pitanja Jacob Berkeley-Agyepong (14n/3g/0a, sredina terena).

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom „1X“ koji se plaća kvotom 1.65, jer se nadamo da domaći teren, izostanci gosta, kao i forma, mogu da budu presudni na ovoj utakmici.

0:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje