subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti večeras bez sedmorice!

Gosti će biti u problemu večeras, jer neće moći da računaju na sedmoricu fudbalera. Pored toga, daleko su od atraktivne i dobre forme, pa ti vidimo šansu domaćih. Predložena kvota je 1.90, a utakmica je na programu od 19:30 po našem vremenu.


U pitanju je 2. kolo izraelske lige „Ligat ha’Al„, a večeras od 19:30 po našem vremenu snage će odmeriti Hapoel Jerusalem i Beitar Jerusalem. Nakon prvog kola, domaćin ima remi, dok gost ima poraz. Tek je početak prvenstva, ali svakako da treba posmatrati i rezultate iz Toto Cup-a, koji su šaroliki za oba tima.

Kada je reč o izostancima, za domaće je upitan Guy Badash (23n/3g/4a, ofanzivni vezni), dok je van ekipe Sahar Brown (29n/0g/1a, centralni bek). U Beitari je situacija daleko gora, jer će biti bez sedmorice fudbalera. Van ekipe su Santiago Ocampos (19n/0g/2a, desni bek), Aviel Zargary (26n/0g/1a, defanzivni vezni), Amit Cohen (30n/0g/0a, desni bek), Liran Rotman (31n/5g/1a, levo krilo), Matheusinho (15n/2g/0a, ofanzivni vezni), Michael Ohana (26n/5g/0a, ofanzivni vezni) i Orel Dgani (26n/0g/0a, centralni bek). Podaci u zagradama odnose se na sezonu 2020/21. Dakle, evidentno je da su to fudbaleri koji su igrali prošle sezone.

Ove dve ekipe su se sastale samo jednom, i to u julu ove godine, kada je Hapoel slavio sa rezultatom 1:0. Objektivno gledano, ove dve ekipe igraju mirniji, nenapadački fudbal, i retko kada viđamo goleade na njihovim susretima. Stoga, ni ovde ne očekujemo preterano pune mreže, a favorizovali bismo domaćina koji je u jačem sastavu, pa ćemo probati sa predlogom „1X&0-3“ po kvoti 1.90.

0:3


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje