Gosti će biti u problemu večeras, jer neće moći da računaju na sedmoricu fudbalera. Pored toga, daleko su od atraktivne i dobre forme, pa ti vidimo šansu domaćih. Predložena kvota je 1.90, a utakmica je na programu od 19:30 po našem vremenu.


U pitanju je 2. kolo izraelske lige „Ligat ha’Al„, a večeras od 19:30 po našem vremenu snage će odmeriti Hapoel Jerusalem i Beitar Jerusalem. Nakon prvog kola, domaćin ima remi, dok gost ima poraz. Tek je početak prvenstva, ali svakako da treba posmatrati i rezultate iz Toto Cup-a, koji su šaroliki za oba tima.

Kada je reč o izostancima, za domaće je upitan Guy Badash (23n/3g/4a, ofanzivni vezni), dok je van ekipe Sahar Brown (29n/0g/1a, centralni bek). U Beitari je situacija daleko gora, jer će biti bez sedmorice fudbalera. Van ekipe su Santiago Ocampos (19n/0g/2a, desni bek), Aviel Zargary (26n/0g/1a, defanzivni vezni), Amit Cohen (30n/0g/0a, desni bek), Liran Rotman (31n/5g/1a, levo krilo), Matheusinho (15n/2g/0a, ofanzivni vezni), Michael Ohana (26n/5g/0a, ofanzivni vezni) i Orel Dgani (26n/0g/0a, centralni bek). Podaci u zagradama odnose se na sezonu 2020/21. Dakle, evidentno je da su to fudbaleri koji su igrali prošle sezone.

Ove dve ekipe su se sastale samo jednom, i to u julu ove godine, kada je Hapoel slavio sa rezultatom 1:0. Objektivno gledano, ove dve ekipe igraju mirniji, nenapadački fudbal, i retko kada viđamo goleade na njihovim susretima. Stoga, ni ovde ne očekujemo preterano pune mreže, a favorizovali bismo domaćina koji je u jačem sastavu, pa ćemo probati sa predlogom „1X&0-3“ po kvoti 1.90.

0:3


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.