četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti zbog finansija ostali bez pola tima, promenjeni i treneri!

Danas će gosti na ovom meču igrati samo sa domaćim igračima i jednim stranim fudbalerom koji je ostao u timu, većina njih su mladi igrači bez iskustva i sa jako malo odigranih mečeva, uz to tim su napustili i treneri! Domaći tim dosta jak na svom terenu, meč možete odigrati do popodnevnih časova u petak!

Radi se o susretu Bugarske Prve lige – Play-out grupa, a od 16:30 se sastaju ekipe Etar Veliko Tarnovo i Vereja.

Etar je tim kojem je zamalo izmaklo plejof mesto, završili su regularan deo sezone na 7.mestu sa 12 pobeda, 4 remija i 10 poraza uz gol razliku 30:27. U okviru nove mini lige blizu su već sada cilja da budu u prva dva tima koji će ponovo formirati novu mini ligu za učesnike u Ligi Evrope.

Play out tabele A i B grupe pred prvo kolo!

Tim igra jako dobro na svom stadionu, a u prethodnih 6 mečeva, imaju učinak od 5 pobeda i 1 poraza.


Što se tiče ekipe Vereja, oni su već ispali iz prve lige, iako ima još najmanje šest mečeva u ovoj rundi i još toliko u poslednjoj plej aut grupi, sa svega 6 bodova iz 26 utakmica i skorom 0 pobeda, 6 remija i 20 poraza uz gol razliku 12:60. Uz to finansijski problemi rezultirali su odlaskom 13 stranih igrača koji su izbačeni iz hotela gde su stanovali, kao i prvi trener, ukrajinac Sevidov. Otišli su golman Ganev (6/0), defanzivci Machaidze (15/0), Ivanov (5/0), Vasilyev (16/0), Rubin (6/0), vezni igrači Vasiljević (1/0), Rizvanović (5/0), Dobrovolski (6/0), Ngeyitala (2/1), Gvazava (3/0), Ntoya (6/0), Kovajovs (6/0), Rudyka (4/0), većina igrača došla je u zimskom prelaznom roku, tako da će sezone završiti mladi Bugarski igrači uz pomoć Ivanova, Malamova i Ryustemova koji su malo iskusniji.

LINK ka vesti!

Mečevi Verije u gostima ove sezone:


Mišljenje urednika: Domaći tim je ogroman favorit na ovom meču, a po nama se postavlja samo pitanje koliiko će želeti da napune mrežu gostiju koji su i sa strancima bili preslabi za ovaj rang takmičenja, a možemo samo zamisliti kako će izgledati sa mladim igračima bez iskustva, kvota na igru sigurna pobeda Etra (bez primljenog gola) je odličnih 1,62, mada vi možete probati i sa nekom drugom igrom!

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje