petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti značajno oslabljeni ulaze u ovaj meč

Domaćini su favoriti u duelu protiv gostiju koji ima problema sa izostancima nekoliko igrača…Utakmica se igra u nedelju u ranim jutarnjim satima…

U sklopu 12. prvenstvenog kola prvog ranga meksičkog fudbala „Premier Division – Clausura“ sastaju se timovi, Monterrey i Cruz Azul.

 

MONTERREY se uoči ovog kola nalazi na trećoj poziciji na prvenstvenoj lestvici sa do sada 22 osvojena boda. Do sada su postigli 23 pogodaka (2.1 gol po meču), te trenutno imaju drugi najefikasniji napad u ligi. U ovom šampionatu igraju dosta dobro na svom terenu, na kojem imaju učinak od tri trijumfa i remija, bez ijednog poraza uz pozitivnu gol razliku 15:5. U domaćem timu se za sada posebno istakao napadač – Rogelio Funes koji sa 8 postignutih pogodaka je treći najbolji strelac meksičkog prvenstva u ovom trenutku.

CRUZ AZUL trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli uz 18 sakupljenih bodova. Na gostovanjima ove sezone imaju solidan skor od dva trijufma, tri remija i jedan poraz uz gol razliku 6:5. Problem za gostujući sastav biće izostanak nekolice dosta bitnih igrača – J.Silva (defanzivac), S.Eustaquio (vezista), G.Flores (defanzivac ), E.Hernandez (vezista – 3 gola), P.Aguilar (defanzivac), M.Dominguez (vezista), A.Gutierrez (vezista), dok su neizvesni nastupi – J.Rodriguez (napadač – 2. asistencije), Y.Yotun (vezista – 1 gol, 2. asistencije).

Mišljenje urednika: Domaći tim zbog bolje pozicije na tabeli, ali i zbog prednosti domaćeg terena ima ulogu favorita na ovom duelu. Sa druge strane, gosti u ovaj duel ulaze značajno oslabljenji, bez nekolicine bitnih fudbalera. Stoga, kao savet za tipovanje ovog susreta predložicemo igru „Winner“ na ekipu Monterreya-, koja ove sezone nema poraz na svom terenu, a pritom mogla bi da iskoristi kadrovske probleme koje ima Cruz Azul.

Glavni sudijaE.Basulto

Kraj – 2:2

Predlog za tipovanjeWinner 1 / @1.50

Utakmica se igra u nedelju sa početkom od 05:00 na stadionu „BBVA Bancomer“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje