petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gostima važniji naredni meč, danas rotiraju tim, a prošli put primli tri kada su to uradili!

Danas će gosti odmoriti sve svoje najvažnije igrače zbog narednog meča koji je važniji i navijačima i upravi kluba, prošli put kada su to uradili primili su tri gola, a bili su u povoljnijoj poziciji nego danas, domaći tim može da naškodi gostima! Meč možete odigrati do 21 sat!

Radi se o susretu 2.kola Peruanske Prve lige, koji počinje od 21:30, a sastaju se ekipe Ajakučo i Melgar.

Ajakučo je u prvom kolu nove sezone Perua odigrao jedan od najzanimljivijih mečeva i remizirao 4:4 protiv ekipe Karlos Manućo na gostovanju. Okosnica tima iz prošle sezone je i dalje tu, tj.svi najbitniji igrači će igrati za ovaj tim i sada, najbolji strelac Montes (22 gola prošle sezone i 4 asistencije) koji je postigao već dva gola u prvom kolu, potom veznjak Sandoval (32/5/7), Carranza (41/3/4), Mejia (34/3/6), Asrdiles (29/7/5), Rosels (31/11/1).

Nešto slabiji plasman prošle sezone zavredili su u prvom delu prvenstva Aperturi, da bi u Klausuri zauzeli visoko 3.mesto.


Melgar predstaljva Peru u ovogodišnjim kvalifikacijama za Kopa Libertadores, a uspeli su da stignu do trećeg kola kvalifikacija gde su ostvarili odličan rezultata protiv ekipe Karakas iz Venecuele, savladavši ih 2:0 na domaćem terenu. Sada ih očekuje revanš meč i trener Melgara je rekao da će morati da odmori svoje najbolje igrače i da će protiv Ajakuča na teren igrači koji su u prvom kolu izgubili na domaćem terenu od Deportivo Municipala 0:3. U svojoj izjavi on je kritikovao i Savez Perua jer smatra da tim nema dovoljno podrške u vidu odlaganja mečeva prvenstva, a da njegovi rezervisti uglavnom mladi igrači nemaju dovoljno iskustva da mogu da nadoknade izostanke ključnih igrača koje mora da odmori.


Mišljenje urednika: Iako gosti spadaju u red favorita za visok plasman ove godine u ligi Perua, činjenica da žele u grupnu fazu Kopa Libertadoresa, danas ih stvalja u donekle podređeni položaj, a mi se nadamo da će napad koji je definitivno bolji deo tima Ajakuča danas uspeti da iskoristi rotaciju kod gostiju. Predlažemo igru D2-4 gola (domaćin daje od 2 do 4 gola) po kvoti 1,65! Iako vi možete probati i sa nekim drugim igrama.

1:1 (1:1)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje