petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Pošto su nas devojke u Dubaiju ispoštovale, red je da se oprobamo samo još jednim singlom. Reč je o meču sa turnira u Rio de Ženeiru u kojem će snage odmeriti Laslo Đere i Aljaž Bedene.

Ako bi gledali iskustvo i rank na ATP listi Bedene bi morao biti favorit, ali partije koje je Đere pružio ove nedelje poništavaju te „prednosti“ Bedenea i svakako njega stavlja kao favorita u ovom meču.

Mnogo toga dobrog smo videli u igri Đerea ove nedelje, a ono najbitnije su mirnoća, i dobro čuvanje svog servisa. Ako se uzme u obzir da se na šljaci najlakšte stiže do brejka zbog brzine podloge, onda brojka od četiri pretrpljena brejka na tri meča nije mnogo. Još jedna jako bitna stvar kod Đerea je dobra konverzija brejk lopti. Ne treba mu puno prilika da bi došao do brejka i to je veoma bitno kada se igra na šljaci.

Što se Bedenea tiče daleko od toga je blistao. Na svakom meču se mučio, a imao je i problema sa leđima tokom meča sa Delienom. Fizio je u nekoliko navrata izlazio na teren, ali eto Bedene je na kraju došao do polufinala. Bedene svakako nije bauk, ali mora mu se odati poštovanje kada je trud i zalaganje na terenu u pitanju. Veoma uporan teniser koji se nikada ne predaje, i Đereu sigurno neće biti lako.

Ipak, zbog tih problema sa leđima, nešto slabijom igrom ove nedelje mi moramo ići kontra njega, jer sa druge strane Đere igra sjajno i u velikom je naletu.

Predlog za klađenje: Pobeda Đerea 1,75 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Bedene je predao bez borbe, tako da ništa od oklade. Videćemo preostali ogled Kueva protiv Auger-Aljasima. I derbi u Delrej Biču kamo se sastaju Izner i Evan. Prognoza meča Cicipas-Kukuškin?

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje