ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Iznenadni zdravstveni problemi za jedan deo tima danas!

Jedan tim danas će imati iznenadne zdravstene probelem, kojima su pogođeni igrači ovog tima. Meč okvirno možete preuzeti do 19:30, a predložena kvota je 1,75

Panatinaikos ulazi u ove kvalifikacije sa jako visokim ambicijama, a žele i u Grčkoj ligi konačno da dođu do titule koju čekaju već dugo vremena. U prvom odigranom susretu koji se igrao na neutralnom terenu, puleni Ivana Jovanovića koji predvodi ,,zelene“ iz Atine slavili su 3:1 i čini se da imaju već jako dobru prednost pred revanš susret koji je na program večeras. Domaći tim će najverovatnije biti bez štopera i kapitena Barta Schenkevelda, koji se povredio u prvom meču.

Gosti treniraju i igraju ligu van Ukrajine zbog već poznate situacije, a ono što će biti veliki problem za njih jeste činjenica da je 8 igrača koji su doputovali u Grčku doživelo trovanje hranom i da je pitanje u kakvom će stanju nastupiti danas. Uz to levi bek Yanis Hamache i veznjak Oleksandr Pikhalyonok su povređeni.

https://eng.obozrevatel.com/section-sport/news-8-players-were-injured-there-was-a-wild-crash-in-dnipro-1-before-the-champions-league-match-01-08-2023.html?fbclid=IwAR1G5PRBGQGVov5a655SpZ4wKBidg2vSpvv0c3M80EJgr6bZUc8uaiLPPKI

Mišljenje urednika: Domaćin je već u prvom meču pokazao kolika je razlika u kvalitetu, a nema razloga da ni danas u situaciji kada je pitanje u kakvom su stanju gostujući igrači stanu i ne ostvare pobedu pred punim stadionom svojih navijača, a kvota na igru 1&D2+ je 1,75.

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje