petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Izostanci u timu domaćina nam ukazuju na igru kvote 1,85

Danas će jedan tim imati bitne izostanke na pojedinim pozicijama, što bi moglo da nam donese naplatu kvote 1,85, meč možete preuzeti okvirno do 20 časova.

Bellinzona je tim koji će ovo prvenstvo druge lige Švajcarske najverovatnije završiti na 8. ili 9. mestu u zavisnosti od rezultata u poslednja dva kola, ali ono što je najbitnije za njih jeste da su sačuvali statust drugoligaša i za sledeću godinu, pa u poslednja dva susreta mogu da igraju maksimalno opušteno. Sa 35 datih golova i 65 primljenih imaju najslabiji napad, ali i najlošiju odbranu lige. Kada se pogleda poslednjih šest mečeva u ligi ovog tima, možemo da vidimo da samo jednom nije došla igra 3+, a da je takođe pet od šest puta prošla i igra GG&3+.

Ono što će za odbranu ovog tima danas biti problem jesu izostanci prvog golmana Kiassumbua (27u/0g/0a) i još jednog čuvara mreže Klein-a (1u/0g/0a), uz to u odbrani neće biti Izmirilogulua (24u/0g/0a), najverovatnije i drugog štopera Montia (25u/0g/0a), dok nema ni Marka Curića (1u/0g/0a), kao ni levog beka Padula (7u/0g/0a), u veznom redu će faliti Centinaro (23u/1g/0a), kao ni Durrera (7u/0g/0a).

Sa druge strane je Thun, koji može da završi sezonu na samo na 6.mestu gde se i sad nalazi, tim su koji je postigao čak 60 i primio 49 golova, pa se za njih može reći da su sa prosekom od 3,2 gola po meču među top 4 tima lige po efikasnim mečevima. Njima će danas faliti golman Hirzel (7u/0g/0a) i defanzivac Hefti (30u/1g/0a).

Na stadionu Bellinzone poslednja tri meča smo videli prolazak igre GG kada igraju ovi rivali.

Mišljenje urednika: Činjenica je da domaćin nema posebno efikasan napad, ali da prima puno golova, a danas igra protiv jednog od timova koji ne obraća posebnu pažnju na odbranu i igra otvoreno, navode nas na tip GG&3+ po kvoti 1,85. U prilog ovom predlogu ide i veliki broj izostanaka u timu domaćina, naročito kada se radi o najbitnijim defanzivnim pozicijama, dok i kod gosta fali važan defanzivac. Od početka marta Bellinzona gol na domaćem terenu nije postigla samo protiv ekipe Aarau, pa se nadamo da će i danas makar do jednog gola, a zbog činjenice da je meč nebitan za oba tima kada se radi o plasmanu na tabeli, nadamo se da možemo da vidimo i pravu goleadu.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje