utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jak domaći terene i dosta bitnih izostanaka kod gosta!

Jedan tim igra jako dobro na domaćem terenu i gotovo da nema izostanak za danas, drugi tim ima izostanke dosta bitnih igrača. Meč okvirno možete preuzeti okvirno do  16 časova, a predložena kvota je 1,70, uz predlog 1,78.

Radi se o utakmici kvalifikacija za Afrički kup Nacije u kom se od 16 časova sastaju Benin i Rwanda, meč se igra u okviru 3.kola

Tim Benina neprijatno je iznenadio svoje navijače u prva dva meča kvalifikacija gde je ostao bez ijednog osvojenog boda, a ukoliko je poraz od Senegala i očekivan u gostima 3:1, poraz od Mozambika na domaćem terenu svakako nije (0:1), naročito kada se zna da je Benin jedno od najtežih gostovanja u Africi, kada se radi o uslovno ,,manjim“ selekcijama. Danas su svi alarmi upaljeni, stadion će biti pun pa će tim pun igrača koji svoju platu zarađaju u klubovima širom Evrope morati da ide na pobedu. Za ovaj meč su tu gotovo svi bitni igrači.

Što se tiče Rwande, oni za sada imaju 1 bod i to osvojen u gostima protiv Mozamika 1:1, uz poraz na domaćem terenu od Senegala 0:1. Tim igra dosta tvrdo sa idejom da pre svega sačuva svoju mrežu. Tim je sastavljen uglavnom od igrača koji igraju u domaćim klubovima, pa je na spisku pozvanih čak 20 igrača iz domaće lige, uz 10 koji igraju u inostranstvu, ali uglavnom u slabijim ligama.

Ono što će im danas predstavljati problem jeste činjenica da će imati dosta važnih izostanaka, a da će u veznom redu igrati, osim Bizimana i Muhire sve igrači koji nemaju velikog iskustva igranja u reprezentaciji. Danas će im faliti golman Yves Kimenyi (13u/0g/0a), defanzivac Salomon Nirisarike (35u/0g), vezni igrači Djabel Manishimwe (16u/0g), Blaise Nishimwe (11u/1), Dominique Savio Nshuti (38/3), kao i napadači Muhadjiri Hakizimana (32/7), Danny Usengimana (15u/1g), Lague Byiringiro (9u/1g).

Mišljenje urednika: Pre par dana Ruanda je odigrala prijateljski susret u kojem je poražen u gostima od Etiopije 1:0, generalno poslednjih 9 mečeva ovog tima završeno je u rasponu 0-2 gola, pa slično očekujemo i danas uz dominaciju Benina kojem je ovo poslednja šansa da uhvati kakvu takvu šansu za plasman na afrički kup nacija, pobeda domaćin plaća se kvotom 1,70, a po nama još sigurnija varijanta je igra 1X&0-2 po kvoti 1,78.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje