utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez 5 standardnih igrača danas!

Danas će jedan od timova igrati bez 5 standardnih igrača, od koji njih četvorica neće biti u protokolu, među njima su dva od tri najbolja strelaca tima, dok će jedan zbog lakše povrede meč početi sa klupe, utakmicu možete preuzeti do vremena između 19 i 20 časova u nedelju.

Radi se o susretu Super lige Srbije, a od 19:30 se sastaju ekipe Mačve iz Šabca i Voždovca, u pitanju je meč 27.kola.

Pošto je sezona završena i neće biti ispadanja, mnoge ekipe iskoristiće preostala četiri kola ove sezone za sumiranje igračkog kadra, kao i pružanje šansi mladim igračima zbog pravile da sledeće sezone timovi moraju u sastavu imati dva igrača ispod 21 godine.

Danas će Mačva koja zauzima poslednje mesto sa 13 bodova, dočekati ekipu Voždovca, koja za ovaj meč ne može računati na 5 igrača. Najstandardniji defanzivac Mikić (24/0) po našim informacijama vuče lakšu povredu i počeće na klupi, dok u satavu nema još 4 igrača, to su prvi strelac tima, veznjak Nemanja Nikolić (23/7), potom još trojica igrača iz ove linije tima, treći strelac tima, Jovan Nišić (23/3), Justas Lasickas (23/1) i Lazar Zličić (15/2). Voždovac je u seriji od 6 poraza u ligi.


U prethodne dve sezone Mačva je na svom terenu ostajala neporažena od Voždovca, pobeda i remi.


Mišljenje urednika: Smatramo da domaćin i pored slabijih igara ove sezone, ima šanse da danas ostane makar neporažen, a zbog izostanka bitnih ofanzivnih igrača smatramo da neće biti puno golova, tako da je naš predlog za ovaj meč igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,75.

0:1


Foto: Photo by jason charters on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje