petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez 8 igrača zbog povreda i korona virusa!

Jedan od timova bez 8 igrača zbog povreda i korona virusa! Tražili su odlaganje meča, ali su odbijeni. Drugi tim bez izostanaka danas, meč možete preuzeti okvirno do kasnih večernjih sati u utorak, predložena kvota je okvirno 2,25!

Radi se o susretu Brazilske Serije B, u okviru 9.kola se od 00:15, sastaju ekipe Juventud i Confianca.

Ekipa Juventuda se posle 8 odigrani mečeva nalazi na 9.mestu sa 3 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 10:9. Na svom stadionu Alfredo Jaconi, imaju skor 1-2-0 i gol razliku 2:1. Igraju jako tvrdo kod kuće i do sada nisu zabeležili nijedan poraz. Oni su kao i današnji gosti nov tim u ligi, u koju su se plasirali iz treće lige, gde su takođe igrali jako dobro na svom terenu. Za današnji meč tim Juventuda nema izostanke bitnih igrača.

Sa druge strane nalazi se takođe nov tim u rangu, ekipa Confianca, koja se posle 7 odigranih mečeva nalazi na 15.mestu sa 2 pobede, 4 remija i 1 porazom uz gol razliku 5:7. U gostima su odigrali 4 meča bez pobede, 2 remija i 2 poraza, uz gol razliku 1:4. Za današnji meč trener tima ne može da računa na 7 igrača koji su pozitivni na korona virus, kao i na suspendovanog veznog igrača Anreda Moritiza (4/0/0). Ovaj tim je i prošle godine lošije igrao u gostima.

Izvor vesti: https://www.gazetaesportiva.com/campeonatos/brasileiro-serie-b/confianca-tem-mais-baixas-antes-de-confronto-contra-o-juventude/?fbclid=IwAR2HlPFhLkpjaWErAfTkCTvBQLxdz4IyVx7D_D2IGcSuDODrS0WPnjjM2kQ

Mišljenje urednika: Domaći tim je svakako blagi favorit, a uz činjenicu da će gostim biti oslabljeni na meču, čini se da prednost još više ide ekipi Juventuda, pa je naš predlog pobeda domaćina po kvoti 2,25, uz to zbog tvrde igre oba tima, možete pokušati i sa prelazom X-1 po kvoti 5,10!

3:1(0:1)


Foto: Image by planet_fox from Pixabay


Ukoliko želite da postanete naš Premium korisnik, javite nam se na e-mail [email protected], navodeći iz koje ste države i koji način uplate želite da koristite. U ponudi su trenutno Paypal ili Skrill za sve zemlje, kao i Western Union, dodatno za korisnike iz Srbije PostNet ili eBanking, uplata na nalog kladionice Maxbet, za Makedoniju uplatu iz banke na denarski račun, kao i paysafecadom!

Za svaki premium članak vam je potreban kredit kako biste ga videli. U mogućnosti ste da kupite neki od sledećih paketa:
30 kredita po ceni od 5 eura,
70 kredita po ceni od 10 eura,
170 kredita po ceni od 20 eura,

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje