petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez puno standardnih igrača zbog umora!

Jedan tim će danas na teren postlati igrače koji su imali manju minutažu što će ih dosta oslabiti, jer će faliti ukupno 13 igrača, među kojima su svi standaradni nosioci igre tima, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,88!

Radi se o prijateljskom susretu koji će se odigrati u Solunu od 20 časova, a sastaće se domaći Aris i šampion Grčke – Olimpijakos.

Ekipa Arisa odigrala je za sada tri prijateljska susreta i odigraće još jedan uz ovaj sa Olimpijakosom pred meč sa Gomelom u okviru evro kvalifikacija. Do sada je poražen od Hamburga 4:3 i Aris Limasola 1:0, a pobedio Gent 1:0. Nekoliko odličnih pojačanja za tim iz Soluna, pre svega napadač A.Gray nekadašnji član više kluba u Engleskoj.

Sa druge strane dolazi Olimpijakos koji je u dosadašnjem toku priprema odigrao sedam prijateljskih mečeva, uz učinak od tri poraza (Rid 2:0, Bilefeld 3:1 i Salzburg 3:1), dva remija (Krakovija 0:0 i Slavija Prag 1:1) i dve pobede (Fortuna Dizeldorf 2:1 i AZ Alkmar 1:0) poslednja pobeda desila se 9.jula kada je najjači tim Olimpijakosa savladao holandski tim, zato će danas šansu dobiti pre svega igrači koji tada nisu imali minutažu, faliće sledeći igrači: prvi golman Vaclik (prošle sezone 32/0), u odbrani: S. Papastathopoulos (25/1/1), O. Reabciuk (32/1/2), Šime Vrsaljko (pojačanje), P. Cissé (25/5/1), Pipo Avila (pojačanje), Ruben Samedo (pojačanje), faliće i vezni igrači M. Camara (28/0/1), Mvila (31/1/2), Ag.Camara (26/4/4), G. Masouras (31/7/4), Philip Zinckernagel (pojačanje), a nema ni napadač El Arabia (34/16/4).

Mišljenje urednika: Ekipa Arisa ume da odigra dobro protiv tima iz Atine, neporeženi su na 4 od prethodna 5 meča u Solunu, a najčešći rezultat bio je 1:1, Olimpijakos ima dva podjednako jaka tima, ali ipak mislimo da će im danas faliti kvalitet igrača koji nisu doputovali, jer su u pitanju nosioci tima, kvota na igru 1X&0-3 je odličnih 1,88 pa je to i naš predlog za danas!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje