sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez puno važnih igrača danas!

Danas će jedan tim odigrati meč bez nekoliko svojih najboljih igrača, zbog povreda i transfera, meč okvirno možete preuzeti do 23 sata, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o susretu 1.kola Argentinske lige, a od 00:00 sasataju se Rosario Central i Lanus.

Domaći tim završio je prošlu sezonu (u decembru 2021) na 16.mestu od 26.ekipa, dok je potom ove godine u okviru Copa de Argetina u okviru B grupe zauzeli 14.mesto ali su igrali u dosta šarenom sastavu i koristili su ove mečeva da dosta igrača dobije šansu kako bi se što bolje spremili za ligu.

Što se tiče ekipe Lanusa, takođe slab plasman u Copa de Argentina, 12.mesto na bod više od Rosaria, oni su u dosta velikim problemima, nisu doveli nijedno pojačanje za novu sezonu, a tandem najboljih igrača kluba i napadača ekipe Sand – Jose Lopez neće igrati. Sand koji je najbolji igrač tima sezonama unazad ima povredu butnog mišića i neće ga biti danas, prošle sezone odigao je 31 meč, postigao 27 golova i zabeležio 5 asistencija, dok je Jose Lopez drugi strelac tima sa 13 golova i 2 asistencije na 32 meča, uz njih danas nema ni defanzivca A. Bernabei (31/1/3), a nema ni iskusnog veznjaka Dijega Valerija. Takođe veznjak Anhel Gonzales (23/4/4) otišao je u Estudiantes.

Mišljenje urednika: Gosti su u dosta velikim problemima i deluje da nisu baš potpuno spremni za početak nove sezone, domaći teren i kompletniji tim, blagu prednost daju ekipi Rosario, a mi ćemo pokušati sa predlogom 1X&0-3 gola po kvoti 1,70.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje