utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova danas bez 10 igrača, među kojima je i najbolji strelac tima!

Jedan od timova danas je bez 10 igrača, među kojima je i ubedljivo najbolji strelac tima, kao i 4 defanzivca, ali i petorica veznih igrača među kojima su drugi i treći najbolji strelac tima. Meč možete preuzeti okvirno do ponoći, a predložena kvota je 2,10.

Radi se o susretu 4.kola Kopa Libertadores takmičenja, a od 00:15 sastaju se venecuelanski tim Estuadiantes Merida i urugvajski velikan Nacional.

Estudiantes Merida je u prošlom kolu koje je igrano prošle nedelje došla do prve pobede u grupnoj fazi nad peruanskim timom Alianca Lima 3:2. Pre toga zabeležili su poraze od Nacionala u gostima 1:0, kao i od argentinskog Rasinga 2:1. Danas je tim kompletan i svi ključni igrači su tu, fudbala u Venecueli nema zbog kovida, pa je tim odmoran i spreman za ovaj meč, ali je van takmičarskog fudbala poprilično dugo osim meča od prošle nedelje.

Što se tiče ekipe Nacionala, oni su na 1.mestu grupe sa 9 bodova, pobedili su u sva tri meča do sada, u gostima ekipe Alianca 1:0 i Rasing 1:0, dok su ekipu Estudiantes Merida savladali na domaćem terenu 1:0. Tim koji igra jako tvrdo po rezultatima, ali po šansama dosta otvoreno. Za današanje gostovanje u timu nema 10 igrača, to su pre svih prvi strelac tima, Bergesio (10 utakmica/ 10 golova), potom nema veznih igrača, drugog strelca tima S.Rodrigeza (10/2), kao i trećeg strelca P.Garcia (6/2), a faliće i Castro (12/1), Neves (9/0) i Yacob (9/1), u odbrani nema četvorice igrača, to su Oliveros (10/1 igrač sa najviše odigranih minuta od svih defanzivaca), potom Vinicius (5/0), Corujo (4/0) i Perttusati (0/0).

U odnosu na tim koji je odigrao prvi meč protiv Estudiantesa, trener današenjeg gosta ne računa na 5 startera i dvojicu igrača koji su ušli u drugom poluvremenu. Svako ko je gledao taj meč, zna da je Estudiantes propustio 3-4 odlične šanse i da je rezultat mogao da ode i u drugom smeru.

Mišljenje urednika: Domaći tim je protiv Alijanse pokazao da će za svakog rivala na domaćem terenu u Venecueli biti jako neugodan, danas im je bitan meč jer sa pobedom ulaze u borbu za prolazak grupe, a protiv dosta oslabljenog gosta, smatramo da imaju šansu makar za bod, naš predlog je igra 1X&2+ po kvoti 2,10, ali možete probati igru 1X&0-3 po kvoti 1,90.

1:3


Foto:Image by DianaZG from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje