subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova dosta oslabljen i bez treninga više dana!

Jedan od timova danas je oslabljen neigranjem svog najbolje igrača i strelca, uz to oni zbog problema sa kovidom nisu trenirali pa će danas dosta nepripremljeni odigrati meč sa odličnim protivnikom. Meč počinje od 20 časova, a predložena kvota je 1,80 (predlog je iz sporta koji nije fudbal)

Radi se o meču košarkaške Lige šampiona, a od 20 časova sastaju se španski tim Saragosa i ruski Nižnji Novgorod.

Saragosa je učesnik četvrtfinala prošlogodišnje Lige šampiona koja je igrana u septembru zbog kovid virusa, zbog čega su u ligi krenuli nešto slabije, tim je odlična i ima dosta igrača koji su igrali i na mnogo većem nivou od Lige šampiona, poput DJ Seeleya, Enisa (nekadašnjeg igrača Crvene Zvezde), potom argentinskog centra Nikolasa Brouccina koji je igrao dve sezone i NBA, nemački reprezentativac Benzing, kao i još nekoliko jako dobrih igrača. Oni su savladali Lublin u jednom meču ove godine u gostima 86:85.

Što se tiče ekipe Nižnjeg Novgoroda, oni su tri nedelje bili u karantinu i po izjavama trenera igrači nisu trenirali toliko dugo već su kući vozili sobne bicikle i tako održavali formu, za danas će u timu biti samo 8 igrača koji su otputovali u Saragosu, posle samo 3 treninga u prethodna 3 dana. Najbolji strelac tima Anton Astapkovich (21,1 poen po meču, 4,3 skoka po meču i 2 asistenecije po meču) danas neće biti u timu.

LINK do vesti: http://www.nn-basket.ru/news/?ELEMENT_ID=32490

Mišljenje urednika: Saragosa je tim koji bi verovatno bez problema igrao i Evrokup i bio zapažen učensnik, problemi kod gosta koji bi svakako bio autsajder na meču su veliki, a izostanak igrača koji je na početku sezone bio u najboljoj formi i samo 8 igrača u rotaciji doneće dodatne probleme u sudaru sa jakim domaćinom, hendikep od 11,5 koji nude kladionice po nama će domaćin lagano pokriti, a kvota je 1,85, naravno imate po manjim kvotama i mnogo manje hendikepe pa se sami opredelite za koji želite.

78:75


Foto: Image by Alina Kuptsova from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje