četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova oslabljen zbog puno kovid slučajeva

Jedan od timova biće oslabjen zbog šest kovid slučajeva u timu, kvalitet na strani drugog tima. Meč možete preuzeti do 19 časova okvirno, a predložena kvota je okvirno 1,70

Radi se o susretu kvalifikacija za odlazak na žensko Svetsko prvenstvo u fudbalu, a od 19 časova se sasataju Grčka i Slovenija.

Grčka posle tri uvodna kola ima šest bodova koje su osvojili protiv jednog od najslabijih timova grupe Kazahstana pobedama 1:0 i 3:2, dok su od favorizovanih Francuskinja poražene sa čak 10:0. Za danas imaju probelema oko sastava tima jer je šest igračica (neimenovanih) kovid pozitivno i danas neće igrati u ovom meču.

Slovenija sa druge strane ima četiri boda, pobeda 4:0 nad Estonijom, remi 1:1 sa Velsom i tesan poraz od Francuske 3:2 na domaćem terenu. Danas nemaju problema sa sastavom tima.

Prethodna dva međusobna meča odigrana 2008. i završena su 3:1 i 6:4 za Sloveniju.

PREDLOG za KLAĐENJE: Iako nismo previše upoznati sa kvalitetom oba rivala, činjenica da će Grčka biti bez dosta igračica daje još veće šanse Sloveniji koja je i u meču sa Francuskom pokazala da poseduje zavidan kvalitet, naš predlog je igra 2&1P1+&2P1+ po kvoti 1,70 (pobeda Slovenije i najmanje po gol u oba poluvremena).

1:4(1:2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje