subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova ostao bez najboljih igrača zbog finansija, meč se igra na neutralnom terenu!

Jedan od timova ostao je bez najboljih igrača (prvo i drugog asistenta tima, prvog i trećeg stralca…) zbog finansijske situacije, uz to meč će se igrati na neutralnom terenu, tako da ni jedan od timova nema prednost, drugi tim motivisan i sa podignutim samopouzdanjem posle poslednjeg meča! Meč možete odigrati do večernjih sati u ponedeljak.

Radi se o susretu Paragvajske Prve lige, a od 22:30 u okviru 4.kola sastaju se General Diaz i Sportivo Luqueno.

Ovaj meč će biti odigran na neutralnom stadionu – Gunther Vogel na kom nastupa tim San Lorenza, jer stadion General Diaza ne ispunjava uslove za upotrebu VAR tehnologije.
General Diaz je tim koji je u jako lošoj finanasijskoj situaciji, ovo je i osnovni razlog zašto su svi nosioci igre napustili ekipu, a koliko je to problem pokazala su prva tri kola u kojima je ovaj tim poražen sva tri puta, na domaćem terenu od Nacionala 0:2 i u gostima 1:2 od Olimpije i 2:3 od River Plate.
Tokom prelaznog roka oni su ostali bez nekih od ključnih igrača iz prošle sezone, kao što su prvi golman Martinez (38/0/0) koji je prešao u Cero Porteno, odbrana je slabija za Wilosna Ibarola (38/1/2) i Aleksa Garceta (20/3/1), u vezi je bilo najviše promena, a dvojica najboljih veznjaka, prvi strelac i asistent tima Enzo Martinez (39/7/6) prešao je u Cero Porteno, dok je Diego Godoy (31/4/4 – drugi asistent i treći strelac tima) prešao u kolimbijski Milionarios, a nema ni napadača Doldana (6 mečeva/4 gola).
Što se tiče Sportivo Luquena, oni su tim koji će predstavljati Paragvaj u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu, pobedili su u Venecueli na gostovanju u prvom meču Mineros de Guayana 2:3. Pre toga remizirali su u ligi sa Guairenom, a pre toga poraženi su na dva gostovanja kod jakog Cero Portena 2:1 i kod Sol de Amerike 1:0. Očekuje se da na ovom meču debituje napadač pristigao iz Venecuele, Yeiber Muriljo što će ojačati napad tima.

 


Mišljenje urednika: Često je Sportivo Luqueno umeo da na terenu General Diaza uzme bod domaćinu, čak 5 puta u poslednjih 8 gostovanja, ono što je sada različito jeste neutralan teren i dosta promena u timu General Diaza od kojih se izgleda još nisu opravili, iako nismo ljubitelji igranja na goste, danas ćemo upravo njima zbog stanja u redovima domaćina i neutralnog terena dati prednost, naš predlog je igra X2&2+ po kvoti 1,90!

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje