subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova sa dosta problema oko sastava i bez mogućnosti registrovanja novih igrača!

Jedan od timova danas na raspolaganju ima svega 18 igrača jer nije bio u mogućnosti da registruje nove igrače, uz to većina njih nastupala je za mladi tim prošle sezone. Predlog možete preuzeti okvirno do 21 sat, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu Portugalske Prve lige, a od 21:15 se sastaju ekipe Gil Vicente i Boavista. U pitanju je meč u okviru 1.kola

Gil Vicente je prošlu sezonu završio na 11.mestu sa skorom 11 pobeda, 6 remija i 17 poraza uz gol razliku 33:42. Na domaćem terenu su imali skor 4 pobede, 4 remija i 9 poraza uz gol razliku 13:20 i ovo je osnovni razlog što nisu bili plasirani nekoliko mesta više. Bilo je promena u timu, a naveće pojačenje je krilni napadač Brage – Muriljo, stiglo je još 15 novih igrača. Tim je zabeležio dve pobede uz remi tokom priprema.

Što set iče Boaviste, oni su prošlu sezonu završili na 13.mestu sa skorom 8 pobeda, 12 remija i 14 poraza uz gol razliku 39:49. Na gostovanjima su imali skor 3-8-6 i gol razliku 22:27. Boavista je pod zabranom transfera jer prilikom otkupa Awaziema nije plaćena trening kompenzacija njegovom timu u Nigerije, pa sada da bi im bilo omogućeno da nastave sa dovođenjem igrača, moraju da prodaju ovog igrača. Za sada su u tim prebačeni samo igrači iz U23 tima. Otišlo je 15 igrača.


Zaključak i predlog za klađenje: Gosti su u jako teškoj situaciji gde će na teren morati mladi igrači sa nedovoljno iskustva u Prvog ligi, uz starosedeoce koji su ostali u klubu, na megdan idu timu koji želi da popravi svoj skor na domaćem terenu i koji se osetno pojačao i odradio dobre prirpeme, tako da je po nama ovo kec, odnosno pobeda Gil Vicentea po kvoti 1,80!

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje