četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova sa samo 12 zdravih igrača, povrede ih osakatile!

Jedan od timova danas će igrati sa samo 12 zdravih igrača, faliće 4 startera u defanzivi, kao i ključni igrači veznog reda i napada. Meč možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 2,05. Uz PREMIUM predlog dobijate i link da možete uživo pratiti susret!

Radi se o susretu petog ranga Engleskog fudbala (England National League) koji počinje od 20:45, a sastaju se Yeovil i Wealdstone.

Ekipa Yeovila počela je novu sezonu remijem protiv ekipe Kings Lynn, iako su dva puta vodili na meču 0:1 i 1:2. Prošlu sezonu završili su na 4.mestu, a potom su ispali od Barneta 0:2, ove sezone imaju ambicije da ponovo budu u vrhu tabele. Na domaćem terenu imali su učinak 9 pobeda, 6 remija i svega 3 poraza uz gol razliku 34:19. Pod znakom pitanja za ovaj meč je samo Albi Skendi koji je doživeo manju povredu u prvom meču.

Što se tiče ekipe Wealdstone, oni prvo kolo nisu odigrali, tako da će ovo za njih biti debi u ligi ove sezone, a kao novajlijama neće im biti nimalo lako. Trener tima je u najavi za ovaj meč izjavio: ,, Mislim da ćemo imati osam utakmica u oktobru, a već imamo puno povređenih igrača i imam samo 12 zdravih igrača, tako da pokušavamo da se pojačamo. Imamo šest ključnih igrača koji su povređeni, cela poslednja linija od četvorice igrača, vezni igrač i naš glavni napadač Ross Lafayette.

Link do vesti: https://www.kilburntimes.co.uk/sport/football/wealdstone-boss-dean-brennan-chesterfield-match-preview-1-6864660?fbclid=IwAR1xIDYWNVh-v0vjHLWmeBFQ_69I_dIwnMkSIuSMrVDf6hP6_q_eSlVjFSA

Mišljenje urednika: Domaći tim želi da ponovi uspeh iz prošle sezone, ali ovog puta da se završi plasmanom u viši rang, u prvom kolu ih je splet nesrećnih okolnosti delio od pobede, ali danas smatramo da protiv oslabljenog novajlije u ligi, imaju šansu za lagana tri boda, pobeda domaćina plaća se kvotom 1,65, a naš predlog je 1&D2+ po kvoti 2,05!

2:2

Meč možete pratiti uživo na  linku:https://www.youtube.com/watch?v=UAMPUgs3UUo


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje