utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova sa samo 16 igrača na meču gde će imati još jedan problem!

Dve prednosti će imati jedan od timova u ovom meču, jedan se tiče stadiona na kojem će biti odigrana utakmica, a druga se tiče njihovog rivala, tačnije izostanaka u timu jer je u sastavu samo 16 igrača među kojima nema puno ključnih igrača (prvog golmana, prva tri strelca i prva tri asistenta tima), a u vesti ćete otkriti i koji je razlog za to. Meč možete odigrati do posle 1 sat posle ponoći!

Radi se o meču 1.kola grupne faze Kopa Libertadores takmičenja, a u Kitu u Ekvadoru, sastaju se domaći LDU Kito i River Plata iz Argentine.
Domaći tim LDU Quito je prošle godine stigao do 1/4 finala ovog takmičenja, a jedini je osvajač ovog takmičenja iz Ekvadora 2008.godine. Završili su na 2.mestu lige posle poraza od Delfina na penale u finalnom meču prošle godine i tako izborili novo učešće u najjačem takmičenju u Južnoj Americi. Najveća zvezda tima je Antonio Valensija, nekadašnji kapiten Mančester Junajteda, tu je i veznjak Sornoza koji je posle klubova u Brazilu ponovo u Ekvadoru, tu su i Vega i Perlaza, kao i Zunino, a napadač Borja je već u golgeterskoj formi.
Velika prednost tima jeste nadmorska visina u gradu Kito, koji se nalazi na 2850 metara nadmorske visine, tako da će i to biti dodatan problem za sve goste ovde.
Što se tiče River Plate, oni su tim koji se bori za titulu u Argentini i za par dana ih očekuje važan meč u ligi sa Atletiko Tukumanom u gostima i trener Galjardo je odlučio da na meč u Kito povede samo 16 igrača, a da mnoge prvotimce ostavi u Buenos Airesu kako bi odmorili za ovaj meč. U timu nema sledećih igrača: prvog golmana Armania (20/0/0), potom 5 defanzivaca Casco (18/1/1), L.Martinez (18/0/1), Pinola (14/0/0), Diaz (10/0/1) i Lopez (3/0/0), potom vezni igrači De la Kruz (16/4/5drugi asistent tima), Quintero (11/1/1), E.Perez (17/0/0), I.Fernandez (17/5/3 treći asistent tima), a nema ni napadača Suareza (20/6/6 drugi strelac i prvi asistent tima), Borre (19/12/1prvi strelac tima), Scocco (18/6/1drugi strelac tima)


Mišljenje urednika: Iako bi domaći tim bio blagi favorit pre svega zbog klimatskih uslova i svoje snage na domaćem terenu i da nije izostanaka kod gosta, činjenci da neće biti puno važnih igrača, nameće nam predlog pobede domaćina po kvoti 1,65 koja je u toku jučerašnjeg i današnjeg dana pala zaista dosta!

3:0


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje