petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova sa samo 16 zdravih igrača pred ovaj meč protiv favorita!

Jedan od timova će u ovom meču igrati sa samo 16 zdravih igrača, faliće nekoliko standardnih prvotimaca, najviše u delu tima koji je ionako problematičan, drugi tim u dobroj formi i sa kompletnim sastavom u ovom meču. Meč možete odigrati u nedelju do podnevnih sati!

Radi se o susretu Španske 3 lige – Grupe 1, koji se igra u nedelju od 12 časova, a sastaju se Baleares i Pontevedra, u pitanju je meč u okviru 24.kola
Baleares je najjači tim lige, nalaze se na 1.mestu sa skorom 16 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 39:16. Na domaćem terenu imaju skor 11 pobeda i 1 remi uz gol razliku 30:8. Za ovaj meč trener domaćina nema problema oko sastava tima.
Što se tiče forme, tim je slavio na 4 od prethodna 5 meča, dok je jednom poražen.


Pontevedra se nalazi na 8.mestu sa skorom 9 pobeda, 4 remija i 10 poraza uz gol razliku 29:33. Na gostovanjima imaju skor 4 pobede, 1 remi i 6 poraza uz gol razliku 13:19. Što se tiče forme, tim nema pobedu u poslednjih 6 mečeva, 3 poraza i 3 remija, a najveći problem je realizacija i samo 3 gola na ovih 6 mečeva.

Pored loše forme gosti će imati problema i oko sastava tima, naročito u napadu gde imaju samo 2 zdrava napadača, a izostaće drugi strelac Adighibe (22/4) i štoper Nacho Lopez (15/1) koji su suspendovani, kao i napadač Jesus Berocal (11/1) i novo pojačanje tima Adrian Lopez (sredina terena). U timu će biti svega 16 zdravih igrača!

Mišljenje urednika: Gosti već neko vreme nisu u formi, a imaju i problema oko sastava tima, domaćin fenomenalan na svom stadionu gde je samo jednom remizirao i ostale mečeve dobija, pa tako nešto slično očekujemo i danas, kvota na pobedu domaćin je trenutno 1,70!

3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje