ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez osmorice, među kojima su kapiten i najbolji asistent!

Jedna ekipa biće danas bez najverovatnije osmorice fudbalera, među kojima su kapiten i najbolji asistent tima, a uz to, ne snalaze se najbolje na strani. Članak možete da otvarate do 16 časova, a predložena kvota je 2.00.


U pitanju je 9. kolo treće lige Engleske – „League One„, a od 16 časova sastaće se Port Vale i Bolton. Stanje na tabeli trenutno je takvo da Port Vale zauzima 4. mesto uz 17 osvojenih bodova, a Bolton je na 7. mestu sa 14 bodova. Ove sezone Port Vale osvaja sličan broj bodova kod kuće i na strani, dok Bolton daleko bolje igra kod kuće, te na strani ima svega 4 boda iz prva tri kola.

Kada je reč o izostancima, domaćin je danas daleko kompletniji. Za Port Vale neće igrati samo Tom Conlon (0n/0g/0a, centralni vezni), dok za Bolton neće igrati Carlos Mendes (9n/1g/2a, desno krilo), Paris Maghoma (9n/0g/1a, centralni vezni), Ricardo Santos (9n/1g/0a, centralni bek, kapiten), George Johnston (0n/0g/0a, centralni bek), Joel Coleman (2n/0g/0a, golman), Gethin Jones (12n/1g/1a, desni bek), George Thomason (11n/0g/2a, centralni vezni) i Josh Dacres-Cogley (11n0g/3a, desni bek, najbolji asistent, upitan).

Port Vale ne zna za pobedu protiv ovog rivala još od decembra 2020. godine, kada su u gostima slavili sa 6:3, a dešava im se da odigraju dobar, golgeterski meč, samo ukoliko ne krenu vrlo zatvoreno, jer onda umeju da odigraju na manji broj golova, što je bio slučaj u avgustu prošle godine, kada golova nije bilo, kada Port Vale nije uspeo da iskoristi ni crveni karton Boltona. Situacija danas je drugačija, domaćin je u punoj formi, solidno igra kod kuće, a u goste im dolazi ekipa koja igra solidno, ali ume da napravi kiks, dok će im igrački roster danas biti nešto suženiji. Stoga, ukoliko se utakmica ranije otvori, mi se nadamo i golovima, a probaćemo sa predlogom „1X&2+“ po kvoti 2.00.

0:1


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje