petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez pet igrača protiv neugodnog rivala

Jedan tim će danas nastupiti bez pet igrača, niju u najboljoj situaciji, a igraće protiv dosta neugodnog rivala, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o utakmici Santa Clara i Braga, koja se igra u četvrtak od 21:15 u okviru 15.kola Portugalske lige.

Santa Klara do sada u ligi ima tri pobede, četiri nerešena rezultata i izgubila je sedam od svojih 14 utakmica ove sezone, što im donosi 15. mesto na tabeli Primeira Lige, jedan bod iznad mesta za playoff za ostanak. Što se tiče mečeva na ,,ostrvu“ Santa Clara ima skor 2 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 9:8.

Za današnji meč će im nedostajati petorica igrača: Marco Pereira (8u/0g/0a prvi golman), Tomas Domingos (0u/0g/0a pojačanje iz Mafre), Costinha (0u/0g/0a sredina), Andreas Carvalho (10u/0g/0a sredina), Bruno Jordao (pojačnje iz Volverhemptona).

Ekipa Brage odigrala je sjajan meč u prošlom kolu i savladala Benfiku 3:0, sada su na 3.mestu sa skorom 10 pobeda, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 32:12. U gostima ove sezone imaju skor 6-0-1 (18:7), oni su najbolji gost lige trenutno, Ricardo Horta igra u sjajnoj formi i pokazuje zašto je standardni reprezentativac Portugala. Za ovaj meč nemaju izostanaka bitnih igrača.

Mišljenje urednika: Iako će Braga imati dug put do udaljenog ostrva na kojem Santa Clara igra, mišljenja smo da će nošeni stečenim samopouzdanjem u meču sa Benfikom slaviti i na ovom nimalo prijatnom gostovanju, a kvota na pobedu Brage je solidnih 1,70.

0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje