nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 19. kolo (četvrtak)

ČELZI – MANČESTER SITI

ČELZI ima velikih problema od starta ove sezone, a ni dolazak novog trenera – Grejema Potera barem za sada nije promenio situaciju na bolje, kako su se novi vlasnici nadali. Za sada deluje da s Poter još uvek „traži“ na klupi londonskog tima, što vidimo kroz veoma čestih promena formacija i igrača u startnoj postavi iz utakmice u utakmicu. U proteklom kolu „Plavci“ su osvojili samo bod na gostovanju novom premierligašu, Notingem Forestu (1:1), iako su imali prednost nakon prvog poluvremena. Pored slabog rezultata, daleko više stručni štab treba da brine prikazana igra na samom terenu, posebno se to odnosi na drugo poluvreme u kojem su bili apsolutno nadigrani od tima koji se bori za opstanak, što je za standardne i ambicije Čelzija zaista nedopustivo. Trenutno imaju čak 10 bodova manje od četvrtoplasiranog Mančester Junajteda, i u ovom trenutku je njihov plasman među TOP 4 tima Premijer lige zaista malo izvestan. Pritom, dosta problema imaju sa realizacijom u fazi napada, jer su do sada postigli zaista skromnih 20 golova. Van stroja su – E.Mendy (golman), R.James (defanzivac), W.Fofana (defanzivac), B.Chilwell (defanzivac), N.Kante (vezista), A.Broja (napadač), dok je upitan nastup – R.Loftus-Cheek (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – K.Arrizabalaga – C.Azpilicueta, T.Silva, K.Koulibaly, M.Cucurella – M.Kovacic, D.Zakaria, M.Mount – R.Sterling, K.Havertz, C.Pulisic

MANČESTER SITI je u proteklom kolu „kiksnuo“ na svom terenu u duelu protiv Evertona (1:1), te sa imperativom pobede odlaze na ovog gostovanje u London. Pritom, kako je Arsenal remizirao protiv Njukasla, popularni „Građani“ sada imaju dodatnu motivaciju da stignu do trijumfa i tako se potencijalno približe londonskom timu na samo pet poena zaostatka na vrhu tabele. Aktuelni prvak je trenutno ubedljivo najefikasniji tim u ligi sa 4 datih golova, što je u proseku sjajnih 2.75 pogodaka po meču (tu svakako prednjači zaista fenomenaln – Erling Haland sa 21. prvenstvenim pogotkom do ovog kola). Sada odlaze na generalno nimalo jednostavno gostovanje, ali im svakako pripada uloga favorita protiv tima koji je daleko od svoje prave forme u ovom momentu. Izvan sastava su – B.Mendy (defanzivac), R.Dias (defanzivac), dok je neizvestn nastup – A.Laporte (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3)Ederson – K.Walker, J.Stones, N.Ake, J.Cancelo – Rodri, I.Gundogan, K.De Bruyne – R.Mahrez, E.Haaland, F.Foden

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – P/K 2 – @1.60 – 0:1 (0:0)

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21h na stadionu „Stamford Bridge“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje