utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez sedmorice igrača u teškom meču po njih

Jedan tim će danas igrati bez sedmorice igrača, među kojima je najbolji strelac i igrač tima, u jako teškom meču po njih, meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih sati, a predložena kvota je 1,80 okvirno.

Sport Recife jedan od timova koji važi za najjače u drugoj ligi Brazila, odigrao je do sada samo dva meča zbog obaveza u drugim takmičenjima, a ostvario je remi i pobedu, remi protiv Novorizontina 0:0 u gostima uz pobedu 2:0 na domaćem terenu protiv Guarania. Sjajno su otvorili ovu sezonu i našli se u dva finala takmičenja, Copa Nordeste gde su poraženi od Ceare i finale Pernambucano prvenstva gde su savladali Retro 2:1 i tako osvojili ovu ligu, od početka sezone su najefikasniji tim od svih timova koji su se takmičili u Brazilu pa se očekuje da nastave sa serijom dobrih rezultata. Tim danas nema bitnijih izostanaka, a napad im predvodi veteran Vagner Love i Vanderson.

Tombense sa druge strane jeste tim koji će se pre svega boriti za opstanak u ligi, od početka sezone to je jasno i kada se pogledaju igre i rezultati tima, ostvarili su pobedu, remi i dva poraza, Criciuma je bila bolja od njih na svom stadionu 2:0, dok su pretostala tri meča odigrali na svom stadionu i to pobeda nad Ituanom 3:0, remi protiv Atletico GO i poraz od Avaia 0:1.

Ono što će pored kvaliteta rivala za njih biti problem danas jesu izostanci čak sedam igrača, među kojima su: defanzivaca Kevina (9u/0g/1a) i Emersona (8u/0g/0a) potom nema veznog igrača Joao Pedra (4u/0g/0a), kao ni napadača Fernandaoa (8u/1g/0a), Keke (10u/1g/0a), Kleiton (11u/1g/1a), a nema ni prvog strelca tima ove sezone Daniela Amorima (15u/10g/1a)

Mišljenje urednika: Sport Recife je ove sezone definitivno među najboljim timovima lige, gost bi i kompeletan verovatno bio relativno lak plen za domaćina, ali bez svog najboljeg igrača Amorima, teško da može da ima neki način da ih ugrozi, pa zbog svega navedenog očekujemo pojačanu defanzivu kod Tombensea koja im može samo doneti častan poraz, a naš predlog je igra 1&0-3 gola po kvoti 1,78. Uz to možete pokušati i sa igrom koja je nešto rizičnija, SP1 (pobeda domaćina bez primljenog gola) po kvoti 1,93.

3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje