subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim će danas biti bez prva dva golmana i još nekih igrača

Jedan tim će biti danas bez svoja prva dva golmana, a faliće još najmanje četvorica igrača, drugi tim u kompletnom sastavu i jako dobroj formi. Meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih časova, a predložena kvota je 1,70.

Atletiko Goianiense je na veoma dobar način otvorio ovu sezonu, posle ispadanja iz Serije A, glavni cilj tima je povratak u društvo najboljih, a posle osvajanja šampionata Goiaense i odličnog otvaranja lige, ambicije su sasvim opravdane. Oni su u prva četiri kola ostvarili skor 2 pobede i 2 remija uz gol razliku 8:6. Remi sa Sampaio Correom 3:3 u gostima, potom pobeda na domaćem terenu protiv CRB-a 2:1, remi u gostima sa Tombenseom 1:1, a pobeda na domaćem terenu sa Chapecoense-om 2:1. Do sada su u 23 odigrana meča ove sezone poraženi samo 3 puta na svim frontovima, uz 20 mečeva gde su ostali neporaženi. Tim je kompletan za danas.

Sa druge strane je tim Londrina je jako slabo odigrala do sada, kako u prvenstvu Paranaense gde su imali samo 2 pobede, ispali su u kupu od tima iz niže lige, a za to vreme su uspeli već da smene dva trenera, u okviru B lige, za sada imaju 1 pobedu, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 2:6. Posle pobede nad ABC-om na svom stadionu 1:0, usledila su dva poraza u gostima Chapecoense 3:0 i Vitoria 2:0, a potom remizirali na domaćem terenu sa Criciumom 1:1. Ono što će im danas biti problem jesu izostanci, pre svega prva dva golmana tima, prvi golman tim Saulo (12u/0g/0a) i drugi golman tima Lucas Frigeri (4u/0g/0a), uz to faliće im i veznjak Garraty (3u/1g/0a), kao i napadači Júnior Dutra (4u/1g/0a), Clayton (3u/0g/0a) i Lucas Coelho (0u/0g/0a)

Mišljenje urednika: Domaći tim je jedan od favorita čitave lige, a upravo su ovakvi mečevi ono što moraju da dobijaju, forma, kvalitet tima, izostanci kod gosta su na strani domaćina, a po nama igra 1&0-4 gola po kvoti 1,70 bi trebalo da danas ima najveće šanse za prolazak, pre svega jer očekujemo Londrinu u dosta zatvorenijem izadnju čak iako prime gol.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje