ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim će danas igrati sa rezervistima i mladim igračima

Jedan tim će danas na teren izvesti igrače sa manjom minutažom i mlade igrače, meč okvirno možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 1,70, kao i predlog 1,60.

Meč Liga kupa Engleske u kojem se sastaju Portsmut i Peterborou, a mi imamo neke jako zanimljive informacije o sastavima ovih timova.

Do sada je Portsmout prošao 1/64 finala ovog kupa, izbacivši Forest Grin u gostima 1:3, dok su na početku lige u jako dobroj formi i još uvek nemaju poraz, 2 pobede i 3 remija. Što se tiče izostanak u ovom timu, faliće četvorica igrača, to su Josh Dockerill (18 godina – bez nastupa ove sezone), Tom Lowery (1 meč – 45 minuta – sredina) i Kusini Yengi (2 utakmice , ukupno 11 minuta i 2 gola za to vreme), a nema ni veznog igrača Anthony Scully (4u/0g/0a).

Što se tiče gostiju, ekipa Peterborou je u 1/64 finala kupa prošla protiv ekipe Svindon pobedom 2:1, u ligi su posle tri startne pobede, zabeležili dva vezana poraza, protiv Northemptona u gostima 1:0, kao i na domaćem terenu od Derbija 2:4. Za današnji meč sigurno neće biti povređenih Will Blackmore (drugi golman) Jeando Fuchs (2 meča sa klupe). Za vikend se opet igra na ovom istom terenu protiv istog protivnika, pa je trener gosta najavio da će u ovom kup meču, izvesti tim sastavljen od igrača sa malom minutažom, ali i sa nekoliko igrača iz mladog tima koji će verovatno početi na klupi.

Vest: https://www.peterboroughtoday.co.uk/sport/football/peterborough-united/are-peterborough-united-really-going-to-play-3-teenagers-3-20-year-olds-and-4-players-with-no-senior-experience-at-portsmouth-4270348?page=3

Mišljenje urednika: Domaći tim se nalazi u jako dobroj formi i verovatno će i oni izaći u sastavu koji neće biti najjači, ali po najavama sigurno mnogo jači od tima u kojem će izaći gost, pa je po nama ovo idealan meč za igru 1X&2-5 gola po kvoti 1,70, takođe možete pokušati i sa kombinacijom p/k1 po kvoti 1,60.

1:1

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje